Sigtuna Litteraturfestival

Sigtuna Litteraturfestival

Lördag, 5 maj 2018 klockan 10:00

Sigtuna Litteraturfestival, Stora Gatan 33, Sigtuna

Intresseanmälan

Bokningstyp Antal

Festivalpass

Festivalpasset gäller för inträde på samtliga programpunkter inom huvudprogrammet av Sigtuna Litteraturfestival den 5 maj. Tilläggsaktiviteter kräver både festivalpass och tilläggsbiljett

Tilläggsaktivitet: Språkfrukost med Sara Lövestam

Börja festivaldagen med en generös frukostbuffet på Stora Brännbo. Kl 9.00 framför Sara Lövestam en underhållande föreläsning om grammatik. Sara är prisbelönt författare och språkvetare, som även är känd som språkexpert i Nyhetsmorgon på TV 4 och domare i radioprogrammet Lantzkampen. Frukostbuffén serveras mellan 7.30-10.00. Du välja mellan upp till tio sorters nybakat ekologiskt och hembakat bröd, flera sorters ekologiska juicer och charkuterier. Dessutom har vi flera andra varma och kalla samt söta och salta alternativ framtagna för att ge dig en bra start på dagen. Tilläggsaktivitet kräver dagsbiljett för att vara giltig.

Inkluderar:

Språkfrukost på Stora Brännbo 200,00

Tilläggsaktivitet: Kafferep med Emma Hamberg

KAFFEREP MED EMMA HAMBERG Emma Hambergs serie om Rosengädda och människorna där har charmat läsare i alla åldrar. Den handlar om Tessan som har en dröm, tar steget att följa sin längtan och skapar ett nytt liv i byn Rosengädda på Kinnekulle. Välkommen till detta kafferep på Sigtuna stadshotell för att lyssna till ett samtal mellan Emma Hamberg och hennes förläggare Sofia Brattselius Thunfors om romanserien och att våga följa sina drömmar, söka sitt ursprung och att äntligen hitta hem. I programpunkten ingår ett klassiskt kafferep med sju sorters kakor på Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5*stjärniga hotell. Tilläggsaktivitet kräver dagsbiljett för att vara giltig.

Inkluderar:

Kafferep med Emma Hamberg 200,00

Tilläggsaktivitet: Bokfrukost med Amelia Adamo

Mitt liv som bokläsare – från Cherry Ames i bokbussen till Kazuo Ishiguro Frukost med Amelia Adamo som pratar om att hitta till läsningen och att som läsare leta sig vidare genom livet. Amelia Adamo är skapare av livsstilstidningar riktade till kvinnor, Amelia, Tara och M Magasin. Idag är hon senior tidningskonsult. Hon är också föreläsare, bokläsare och opinionsbildare med fokus på kvinnors liv, villkor och drömmar. I programpunkten ingår frukost. Tilläggsaktivitet kräver dagsbiljett för att vara giltig.

Inkluderar:

Frukost med Amelia Adamo 200,00

Bonniers bokklubbar Festivalpass

Specialrabatt till medlemmar i Bonniers bokklubbar. Köp ett festivalpass för 275 kr (värde 325 kr) Som medlem får du just nu 50 kr rabatt och bok på köpet när du köper ett festivalpass till en heldag i böckernas värld. Festivalpasset gäller för inträde på samtliga programpunkter inom huvudprogrammet av Sigtuna Litteraturfestival. Ange kampankoden du fick i nyhetsbrevet för att få din rabatt och bok. Detta erbjudande är giltigt t om den 30 april

Inkluderar:

Heldagsbiljett Sigtuna Litteraturfestival 325,00