WORKSHOP: Retorik med Julia Tollin

Torsdag, 14 november 2019 klockan 13:00

Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala torg 1, UPPSALA

Välkommen till en tretimmars workshop den 14 november med kursledare Julia Tollin!

 

Julias workshop är interaktiv med praktiska övningar där du får känna skillnaden av att nyttja retoriska verktyg. Tillsammans med de andra kursdeltagarna diskuterar, laborerar och genomför ni olika retoriska övningar som skapar kunskap och självkännedom.

Julia Tollin är retorik och kommunikationskonsult, utbildad vid Retorikkonsultprogrammet på Södertörns Högskola och Berghs School of Communications. Julia brinner för människors kommunikativa utveckling och genom retorik bidrar hon med praktiska verktyg som fungerar. Hon har föreläst inför 10.000-tals, är en väl anlitad konferencier, expert på retorisk feedback och älskar entreprenörskap. Med Julias energi och värme blir det roligt att lära sig om retorik! 

Medlemmar i Marknadsföreningen i Uppsala betalar 450 kr ex. moms på faktura, men även du som inte är medlem kan gå på eventet. Då kostar det 750 kr. Workshopen börjar kl. 13:00 och pågår till 16:00. Fika är inkluderat.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

 

Välkomna!

 

Villkor för avanmälan

Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 4 dagar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på hela workshopens pris för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Medlem

450,00 SEK

exkl. moms 25%

Partner medlem

450,00 SEK

exkl. moms 25%

Icke medlem

750,00 SEK

exkl. moms 25%