INSTÄLLT: Varför nöja sig med en andraplats? - Sverige som innovationsland

INSTÄLLT: Varför nöja sig med en andraplats? - Sverige som innovationsland

Torsdag, 3 december 2020 klockan 09:30

Rouse Sweden, Online via Microsoft Teams

Enligt Global Innovation Index 2020 är Sverige näst bäst i världen på innovation. Det är en hedersbetygelse och en försäkran om att vi gör mycket rätt. Samtidigt kan man inte låta bli att undra; vad hindrar oss från att bli bäst? Och varför har det någon betydelse egentligen?

Välkommen på ett panelsamtal med Rouse om innovationslandet Sverige.

Innovation, enkelt uttryckt att skapa nya idéer, har genom historien visat sig vara ett mycket kraftfullt verktyg för förändring. Genom att komma på nya metoder, ny teknik och nya sätt att organisera sig kan man skapa stora värden. 

Innovation är en nyckelaktivitet i nästan alla områden av samhället. För Sverige som stat innebär vår höga placering på Global Innovation Index att svenska individer och företag skapar, och kommer att fortsätta skapa, stora värden. Det är positivt både för statskassan och för alla svenska medborgare; svenska innovationer som dynamit, respiratorer och Bluetooth ligger till grund för vår välfärd. På lång sikt får innovationen också geopolitiska konsekvenser; innovation innebär ekonomisk makt och därför inflytande. Vill man kunna påverka hur världen ser ut i framtiden, speciellt om man är ett litet land som Sverige, då gäller det att ligga i framkant.

Vill du vara med och utveckla Sverige? För att diskutera dessa frågor samlar Rouse den 3/12 ett antal deltagare till ett direktsänt panelsamtal. Varmt välkommen. 

 

FÖR VILKA BEFATTNINGSHAVARE?

  • Grundare/ägare
  • VD
  • CTO
  • Teknisk chef
  • CIO
  • Affärsutvecklare
  • Produktchefer/produktägare

 

​Datum: Tors 3/12

Tid: Webinarium mellan 09:30 - 10:30. 

Var: Online

Medverkande: Erik Oskarsson, Head of Rouse Consultancy Sverige, Thomas Randes, Global Head of Rouse Management Consultancy, samt 2-3 andra befattningshavare från svenskt näringsliv.

Övrigt: Eventet är kostnadsfritt för dig och dina kollegor. Webinariet kommer att spelas in, med möjlighet för anmälda deltagare att se eventet i repris efter live-sändningen.

 

Varmt välkommen!

/Team Rouse

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Antal Pris / Antal
Det går inte längre att göra bokningar till eventet

Dela