Webinarium: Försäljning av FMCG i digitala kanaler i Kina

Webinarium: Försäljning av FMCG i digitala kanaler i Kina

Tisdag, 25 augusti 2020 klockan 08:30

Rouse Sweden, Online via Microsoft Teams

Den kinesiska e-handelsmarknaden håller snabbt på att bli en must-play och must-win-marknad för retail-företag med internationella ambitioner. Försäljningen ökar explosionsartat (och vinsterna likaså) men marknadens kulturella särprägel och den komplicerade legala situationen kan ställa till det för nyetablerade företag. Hur ska man tänka kring den kinesiska marknaden, och hur säger man ”sesam, öppna dig” på kinesiska? Detta och mycket mer får du veta på vårt seminarium om digital försäljning av FMCG i Kina, som vi håller tillsammans med två kollegor från Rouse Kina.

Den kinesiska onlinemarknaden för FMCG-produkter (Fast Moving Consumer Goods) är inte som andra. Den största skillnaden är att nästan all näthandel sker på enorma marknadsplatser istället för på företags egna hemsidor. Denna egenhet har inneburit att ett fåtal stora marknadsplattformar har blivit helt dominerande och i praktiken dikterar villkoren för handel i mittens rike. Detta har stora konsekvenser för hur man som företag bäst bör gå tillväga efter ett inträde, hur man ska tänka kring marknadsföring och vilka IP-skyddsåtgärder man bör vidta.

Vill du veta mer om vad som är viktigt att känna till som nyetablerad på den kinesiska e-handelsmarknaden? Vi kan Kina. Välkommen till Rouse på ett kostnadsfritt webinarium den 25/8.

 

DU FÅR LÄRA DIG OCH FÅR VÄRDEFULLA INSIKTER OM

1)  Du lär dig om hur man etablerar fullgod compliance för kinesiska försäljningskanaler.

2)  Du lär dig om vilka innovationsjuridiska frågeställningar som är extra viktiga vid digital försäljning av FMCG i Kina

 Om generella kulturella företeelser som påverkar näthandeln i Kina 

 

FÖR VILKA BOLAG?

  • Små och stora detaljhandelsföretag
  • Företag som står inför ett inträde på den kinesiska marknaden

 

FÖR VILKA BEFATTNINGSHAVARE?

  • Grundare/ägare
  • VD
  • CTO
  • Teknisk chef
  • CIO
  • Affärsutvecklare
  • Produktchefer/produktägare

 

​Datum: Tisdag 25/8

Tid: Webinarium mellan 8:30 - 9:30. 

Var: Online

Medverkande: Love Fält, jurist och associate Rouse Stockholm, Flora Fang och Sunny Su, jurister, Rouse Kina respektive Lusheng Law Firm (en del av Rouse Network)

Övrigt: Eventet är kostnadsfritt för dig och dina kollegor. Webinariet kommer att spelas in, med möjlighet för anmälda deltagare att se eventet i repris efter live-sändningen.

 

Varmt välkommen!

/Team Rouse

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Antal Pris / Antal

Webinarium (tis 25/8)

Dela