WEBINAR - UTVECKLANDE LEDARSKAP (UL) – DET MODERNA SÄTTET ATT LEDA

WEBINAR - UTVECKLANDE LEDARSKAP (UL) – DET MODERNA SÄTTET ATT LEDA

Torsdag, 11 juni 2020 klockan 17:30

Zoom

Utvecklande Ledarskap

Utvecklande ledare ser medarbetarna som vägen till framgång. Försvarshögskolans forskning visar att ledarmodellen ”Utvecklande Ledarskap” är den som ger bäst effekt – både för utveckling av individer och för organisationens resultat.

Ing-Marie kommer att leda en workshop där hon redogör för vad Utvecklande Ledarskap (UL) är och vilka ledarbeteenden som kännetecknar en utvecklande ledare.

Deltagarna kommer att få lära sig om modellen för Utvecklande Ledarskap (UL) och vilka skillnader som finns mellan det utvecklande och det konventionella ledarskapet. De kommer även att få prova på ett verktyg från Utvecklande Ledarskap (UL) som passar att använda i coachning.

Den coachkompetens vi främst kommer att arbeta med är att skapa medvetenhet. Vi kommer även att ta upp aktivt lyssnande, kraftfulla frågor, utforma handlingar samt planera och sätta mål.

Ing-Marie Bergqvist är ICF Associated Certified Coach och handledare i Utvecklande Ledarskap (UL). Hon är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och diplomerad i Ledarskap och Organisation från Gestaltakademin. Ing-Marie arbetar som organisationskonsult och studerar Arbetshälsovetenskap på Magisterprogrammet på Högskolan i Gävle. Hon har tidigare varit chef inom Posten (nu PostNord) och driver sedan 2012 eget företag inom Directa.

Moderator är Carina Grönholm 

 

Webinariet ger 2.5 CCE-poäng.

1,5 CC (Core Competencies)

1.0 RD (Resource Development)

 

Varmt Välkommen

ICF Sverige

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

ICF Medlem

0,00 SEK

Ej ICF Medlem

200,00 SEK

inkl. moms 25%

Dela