Webinar - Coachande handledning för professionella coacher

Webinar - Coachande handledning för professionella coacher

Onsdag, 16 september 2020 klockan 17:00

Zoom, Online

Coachande Handledning för professionella coacher

 

Coachande Handledning för medvärde får ett strategiskt, flerdimensionellt och kraftfullt samtals- och ledarverktyg. Du stärker och förfinar din professionalism och coach- och ledarkompetens. Du lär dig en dynamisk metod för att utveckla professionella relationer och system samt förstå psykologiska processer i mänskliga relationer. För Dig som idag arbetar som ledare, tränare, lärare, chef, HR eller coach och möter människor i din profession. Du växer ännu mer i din roll genom att utveckla din relation med de du coachar/leder/rådgiver m.m dvs med ”tredje person” tex elever, medarbetare och klienter. Med Coachande Handledning utvecklas du i din profession och får kombinera kraften hos det coachande förhållningssättet med handledningens flerdimensionella perspektiv. Kunskaperna är även effektiva i alla situationer som omfattar chefsstöd och ledarutveckling.

Britt Weide är utbildad ICF Master Certified Coach MCC sedan 2013 och har arbetat med Coachande Handledning i över 10 år och har både utbildat och handlett hundratals chefer och ledare och coacher genom åren. Britt arbetar också med metoden Coachande Handledning, där hon handleder både coacher i deras klientarbete samt HR, chefer, ledare, lärare, rådgivare m fl i deras arbete med 3:e person t.ex. medarbetare, klienter, elever, chefer och ledare. Britt arbetar också som mentorcoach på alla nivåer. Som författare till boken ” Coachande Handledning” delar Britt med sig av arbetsmetoden och ett exemplar av boken lottas ut under kvällen. Hemsida: weideconsulting.se

 

Moderator för detta webinar kommer vara Joachim Syrén

 


ICF medlemmar och ICF Certifierade Coacher som deltar under hela eventet kommer tillhandahålla följande CCE Units: 

0.0 - Core Competence Education Units

0.0 - Resource Development Units

CCE poängen är i dagsläget inte fastställda.

CCE poängen skickas till den mailadress du anger när du bokar. Räkna med att det kan ta upp till 2 veckor efter eventet innan du får poängen till din mail.  


Varmt välkommen

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

ICF Sverige Medlem

0,00 SEK

Vi tillämpar, en "No Show-avgift" vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än vad som ages för detta event. Denna avgift är 197 kr ink. moms. Länk till avanmälan mm framgår i din bokningsbekräftelse.

CCE poäng kommer mailas ut efter eventet.

ICF Medlem, dock inte medlem i ICF Sverige

197,00 SEK

inkl. moms 25%
CCE Units will be provided via mail after the event.

Ej ICF Medlem / Certifierad av ICF

297,00 SEK

inkl. moms 25%
CCE poäng kommer mailas ut efter eventet

Ej ICF Medlem/ Ej Certifierad

297,00 SEK

inkl. moms 25%
CCE poäng utgår inte.

Dela