Webbinarium: Säkerhetsskyddad upphandling

Webbinarium: Säkerhetsskyddad upphandling

Onsdag, 9 december 2020 klockan 10:00

Webbinarium via Teams

Arbetar du inom offentlig sektor och vill lära dig mer om säkerhetsskyddad upphandling? Missa inte detta 30-minuters webbinarium med fokus på säkerhetsskydd, säkerhetsskyddad upphandling och certifiering.

Innehåll

Webinariet är uppdelat i tre olika delar:

Del 1: Säkerhetsskydd (ca. 10 min)
Del 2: Säkerhetsskyddad upphandling (ca. 10 min)
Del 3: Certifiering (ca. 10 min)

Ledare

Webbinariet hålls av advokaterna Max Thimmig och Christoffer Stavenow som har skrivit boken Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik.

Stavenow advokatbyrå är specialister på offentlig upphandling och är mycket erfarna inom området. De har bland annat utbildat Länsstyrelsen, en av tillsynsmyndigheterna när det kommer till säkerhetsskydd, i säkerhetsskyddad upphandling. Christoffer Stavenow är advokat och har tidigare bland annat arbetat på Nämnden för offentlig upphandling, Försvarsmaktens juridiska stab och Naturvårdsverket. Han anses vara en av Sveriges ledande advokater inom offentlig upphandling.

För vem passar informationen?

Innehållet är framtaget för dig som arbetar med upphandling och/eller säkerhetsskydd på en myndighet, kommun, region eller ett kommunalt eller statligt bolag.

Bokning

Välkommen med din bokning. Webbinariet sker via Teams. Du kommer att få en inloggningslänk mejlad till dig i god tid innan webbinariet äger rum. Deltagandet är kostnadsfritt. Kom ihåg att boka med din jobbmejl.

Max 2 st deltagare per företag. För att boka 2 personer gör du två separata bokningar. Detta för att inloggningslänken som skickas ut innan webbinariet ska gå till rätt adress.

Varmt välkommen!

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Antal Pris / Antal