event-cover-image

Webbinarium: Mångkulturell kommunikation – De bortglömda 320 miljarderna

Fredag, 16 april 2021 klockan 11:45

Webbinarium på Zoom

Välkommen till detta lunchwebbinarium med Amjad Aloul från Crossborder Communication som hjälper företag och myndigheter att nå ut och kommunicera med invandrargrupperna i Sverige. Han är en väl anlitad föreläsare inom mångfalds- och integrationsfrågor.

Idag har 25 % av Sveriges befolkning någon form av invandrarbakgrund. Det är starkt heterogena grupper med egna konsumtionsmönster, behov, livsstil och attityder. Ofta med lägre kännedom kring svenska varumärken. 

Lämna dina gamla invanda beteenden för ett ögonblick och gå några meter i någon annans skor. Att se världen och ditt varumärke med nya ögon. Att låta det perspektivet genomsyra övergripande analyser och praktiska åtgärder. Det kan förändra ditt företag, för alltid. 

Utgångspunkten i föreläsningen är att se möjligheterna och att utforma en marknadsföring där dessa grupper bättre kan identifiera sig med företaget, varumärket, produkter och tjänster med fokus på att bygga sympati och lojalitet. 

I en kort tankeväckande föreläsning kommer vi bland annat få se en bild av Sverige idag och hur det ser ut i det svenska mångkulturella samhället. Vi kommer att få en genomgång hur målgrupperna ser ut samt deras potential och syn på varumärken.

Vi kommer även att gå på djupet med konkreta framgångshistorier och ni kommer även få tips på hur ni kan nå ut via alternativa medieval och kommunikationskanaler.

Webinaret är gratis för medlemmar, men även icke medlemmar kan medverka. Då kostar det 150 kr vilket kommer på faktura efter föreläsningen. Obligatorisk anmälan för samtliga. En bokningsbekräftelse och anslutningsinformation skickas till din angivna e-postadress efter anmälan.

Vi öppnar inloggningen 11.45, men presentationen börjar 12.00. Logga gärna in i tid så att du inte missar något på grund av teknikstrul. Kontakta oss gärna på Facebook om du har problem med anslutningen till mötet.

Varmt välkommen!

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

0,00 SEK

150,00 SEK

inkl. moms 25%

0,00 SEK