event-cover-image

Webbinarium: "Konsumentbeteenden i det nya normala" med Kairos Future

Fredag, 28 maj 2021 klockan 11:45

Webbinarium på Zoom

Välkommen till denna digitala lunchföreläsning med Björn Persson från Kairos Future. Under föreläsningen kommer Björn berätta om de beteendeförändringar som har uppstått under coronapandemin, och hur vi kan få en bättre förståelse för vilka nya vanor som är sannolika att fortsätta även efter pandemin genom att titta på vetenskapliga modeller inom beteendeförändringar.

Efter att coronaviruset tog över agendan globalt, har majoriteten av människor tvingats ställa om och förändra sina beteenden. Vi jobbar hemifrån, har minskat våra sociala nätverk och börjat träffas digitalt – även våra konsumtionsvanor och klädval har förändrats då vi inte längre går ut. Efter att tvingats in i dessa förändringar har det spekulerats en hel del i vilka av dessa beteenden som kommer att hålla i sig efter pandemin. Kommer vi fortsätta tvätta händerna varje gång vi varit ute? Är hemarbete och minskad konsumtion det nya normala? Har pandemin medfört förändrade attityder kring hållbarhet?

Björn är konsult och framtidsstrateg på Kairos Future och har en bakgrund i beteendevetenskap med en doktorsexamen inom psykologi och neurovetenskap från University of St Andrews i Storbritannien. Han har tidigare arbetat med att implementera akademisk kunskap i näringslivet, och jobbat inom marknadsföring för att utveckla teoretiska och praktiska modeller för att bättre förstå konsumentbeteende.

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation, strategi och mjukvarustöd för AI-driven analys, omvärldsbevakning och innovation, hjälper vi våra kunder att omsätta de stora sammanhangen till konkret handling. Kairos Future grundades 1993, vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har egna kontor eller samarbetspartners över hela världen.

Föreläsningen är gratis för medlemmar, men det är obligatorisk anmälan för samtliga. En bokningsbekräftelse och anslutningsinformation skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Vill du bli medlem? Läs mer på vår webbsida eller hör av dig till oss på Facebook.  

Vi öppnar inloggningen 11.45, men presentationen börjar 12.00. Logga gärna in i tid så att du inte missar något på grund av teknikstrul. Kontakta oss gärna på Facebook om du har problem med anslutningen till mötet.

Varmt välkommen!

Bokningstyp Antal Pris / Antal