event-cover-image
Webbinarium: Digitalisering, corona och det nya normala

Webbinarium: Digitalisering, corona och det nya normala

Torsdag, 21 januari 2021 klockan 11:45

Webbinarium på Zoom

Välkommen till detta lunchwebbinarium med Jan Gulliksen.

Digitaliseringens transformerande kraft har kraftigt förändrat förutsättningarna för både arbete och fritid. För många har den gett möjlighet att kunna fortsätta arbeta i tider präglade av pandemin, för andra har den inneburit utmaningar i form av psykosociala arbetsmiljöproblem, arbetsdisciplin eller fysiska belastningar.

Hur har digitaliseringen öppnat möjligheter för framtidens arbete, och hur kommer den fortsatta utvecklingen att se ut när vi så sakteliga börjar återgå till ett mer normalt liv?

Kan det digitala arbetssättet rent av betraktas som ”det nya normala?
Jan Gulliksen, mera känd som ”Gulan”, är professor i Människa-datorinteraktion och vicerektor för digitalisering vid Kungliga Tekniska Högskolan, KTH, och tidigare verksam vid Uppsala universitet. Han forskar och undervisar om användbarhet och tillgänglighet av digitala system, om användarcentrerad utveckling och med digitalisering och digital arbetsmiljö.

Sedan 2012 har han arbetat med digitaliseringsfrågor på uppdrag av regeringen, först som ordförande i Digitaliseringskommissionen, senare som medlem av regeringens digitaliseringsråd. Han har även jobbat för att få alla i landet att bli digitala och att förbättra den digitala kompetensen i rollen som Digital Champion gentemot EU-kommissionen. 

När Gulan inte jobbar ägnas livet åt att spela musik och teater, och åt hus och hem.

Obligatorisk anmälan för samtliga. En bokningsbekräftelse och anslutningsinformation skickas till din angivna e-postadress efter anmälan.

Vi öppnar inloggningen 11.45, men presentationen börjar 12.00. Logga gärna in i tid så att du inte missar något på grund av teknikstrul. Kontakta oss gärna på Facebook om du har problem med anslutningen till mötet.

Varmt välkommen!

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

0,00 SEK

150,00 SEK

inkl. moms 25%