event-cover-image

Webbinarium: Berghs trendspaning 2021

Fredag, 12 mars 2021 klockan 11:45

Webbinarium på Zoom

Välkommen till detta lunchwebbinarium med Berghs School of Communications VD Camilla Wallander.

Sällan har ett år varit så omtumlande som 2020 var. Den omställningen som samhället har behövt göra på grund av coronapandemin har påverkat allas liv, vanor och arbete. Det har även gett digitaliseringen en rejäl spark i baken för nästan samtliga målgrupper, men vad gäller egentligen för framtidens kommunikation?

Vid detta lunchwebbinarium kommer vi att få lyssna till Camilla Wallander när hon spanar på nutiden och in i framtiden. Du kommer att få en inblick i trender från både svenska och internationella kampanjer samt vad som är viktigt för framtidens kommunikatör. Flera konkreta exempel och inspiration utlovas.

Camilla Wallander fördelar sin tid som VD mellan att driva utvecklingsprojekt, coacha medarbetare samt träffa intressanta människor som kan bidra till att göra Berghs till en dynamisk skola. Camilla är utbildad vid Uppsala Universitet och har jobbat de senaste 15 åren som marknadschef på NK och SAS.

Webinaret är gratis för medlemmar, men även icke medlemmar kan medverka. Då kostar det 150 kr vilket kommer på faktura efter föreläsningen. Obligatorisk anmälan för samtliga. En bokningsbekräftelse och anslutningsinformation skickas till din angivna e-postadress efter anmälan.

Vi öppnar inloggningen 11.45, men presentationen börjar 12.00. Logga gärna in i tid så att du inte missar något på grund av teknikstrul. Kontakta oss gärna på Facebook om du har problem med anslutningen till mötet.

Varmt välkommen!

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

0,00 SEK

150,00 SEK

inkl. moms 25%

0,00 SEK