Vad kräver Generation Z?

Fredag, 15 maj 2020 klockan 07:30

Uppsala Konsert och Kongress UKK, Vaksalagatan 1, UPPSALA

Välkommen till en frukostföreläsning med Louise Lindgren den 15:e maj med temat: Vad definierar Generation Z och vad kräver de av företag och samhällsaktörer?
I Louises vardag som kommunikationsrådgivare ser hon att hennes kunder möter en ny ung generation som tar plats och utmanar företag på ett nytt sätt. Generation Z. En generation som kräver förändring, ställer höga krav på företag och samhällsaktörer och själva tar initiativ för att skapa förändring. De ställer allt på sin spets, men vad kännetecknar den unga generationen?
Hör Louise Lindgren berätta mer den nya generationen och hur du möter dem med rätt kommunikation.
Louise Lindgren är senior rådgivare och strateg på kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson med lång erfarenhet av komplexa kunduppdrag för svenska som internationella kunder.
Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. Frukosten serveras från 07.30 och föreläsningen börjar 08.00.
Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.
Varmt välkommen!

 

Villkor för avanmälan
Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Medlem

0,00 SEK

Partner medlem

0,00 SEK

Icke medlem

200,00 SEK

inkl. moms 25%

Gästkort

0,00 SEK