Utbildning i storytelling

Utbildning i storytelling

Kvarteret Ödlan, Syrgasvägen 7, Jönköping

Boka in 9 mars och 5 maj i din kalender!

Det blir två spännande dagar med fokus på värdegrund, vi-känsla och identitet. Genom din berättelse får du hjälp att bygga varumärke, locka personal och partners samt öka försäljningen. 

Upplägg 9 mars 11.30-17.00:

• Teori om storytelling • Mitt eget varför - den personliga berättelsen • Företagets skapelseberättelse 
  
Upplägg 5 maj 11.30-17.00:

• Förfina dramaturgi och det som väcker känslor  • Koppla storytelling till sälj  • Diskutera kanaler och var och när storytelling kan spridas (sociala medier, offerter, hemsida, film mm) 

Lunch och fika ingår vid båda tillfällena. Mellan träffarna har du möjlighet att jobba med din egen och företagets storytelling.

För vem? Sociala företag, samhällsentreprenörer och alla andra företagare som vill stärka sin förmåga att berätta om sitt arbete som bidrar till samhällsnyttan. 


Angeli Sjöström Hederberg som leder utbildningen är samhällsentreprenör, sociolog och utbildare med fokus på sociala, kooperativa och idéburna verksamheter. Hon har de senaste femton åren drivit flera egna företag och parallellt med det utbildat tusentals entreprenörer bla via Coompanions ASF-akademin, inkubatorer och egna affärsutvecklingsprogram. Angeli har startat en folkhögskolekurs för kooperativa ledare, skrivit böcker om entreprenörskap och modererat många galor och konferenser. Hon använder sig av upplevelsebaserade metoder med en mix av teori, övning och egen reflektion. 


Anmäl dig senast 28 februari, tänk på att antal platser är begränsat och att anmälan gäller 2 tillfällen. Utbildningen, som är kostnadsfri (uteblivet deltagande debiteras dock 500:- )anordnas av Region Jönköpings län och Coompanion Jönköpings län inom ramen för de två projekten Utveckling av socialt entreprenörskap i Jönköpings län och SIRU - Social Innovation för Regional Utveckling. 

Genom samverkan skapar vi förutsättningar för att lösa samhällsutmaningar i Jönköpings län:

                   

Bokningstyp Antal Pris / Antal

Anmälan (gäller för båda tillfällena)

Dela