Taxinge Slottskryssning - för välgörande ändamål! 👍

Taxinge Slottskryssning - för välgörande ändamål! 👍

Rederi Mälarstaden, Färjkajen 1, Västerås

Följ med sjövägen till kakslottet Taxinge.
Till omåttligt populära Taxinge Slott, beryktat för sina bakverk och sitt stora kakbord, kan du nu färdas med M/S Havsörnen, på en vilsam resa igenom Mälarens förunderligt vackra natur. Minst 65 kaksorter, den ena läckrare än den andra, väntar på att vi ska angöra bryggan på udden nedanför slottet. Intill slottet kan du strosa i den vidsträckta parken där du hittar växthus, lusthus och en kinesisk paviljong.
Kakbordet på Taxinge Slottscafé är norra Europas största.
Och förmodligen det kakbord som har den vackraste dit- och hemresan.

Dagar: Fredagar
Datum: 28/6, 5/7, 12/7, 19/7, 26/7, 9/8. 

Tider: Avresa Västerås 09.00, ankomst Taxinge 12.35, avresa Taxinge 15.05, åter Västerås 18.45

Välkommen ombord! 

Lite praktiskt: Begränsat antal platser. Rederi Mälarstaden skänker 6 Taxinge Slottskryssning för 2 personer värda 720:- som vi säljer för endast 650:-. (325:-/pp) Dessutom går alla pengarna oavkortat till den lokala barncancerföreningen Junos Kamp. Du bokar och betalar nu via länken nedan och får sedan ett värdebevis med instruktioner skickat till dig inom c:a 1 vecka. Därefter bokar du själv den dag som passar er bäst via Rederiets hemsida. 

Lite mer praktiskt: Då 100% av pengarna går oavkortat till välgörenhet kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning. Titta in rederiets hemsida så det inte är fullbokat på valt datum. 

Om betalningsmottagaren: Junos Kamp är en lokal ideell förening som stöttar barn med cancer eller andra svåra sjukdomar och deras familjer. Syftet är att stödja familjerna när livet är som tyngst, men också att förgylla tillvaron för sjuka barn och deras syskon och föräldrar.

 

Bra-aw är Företagsvolontärernas aktiviteter där alla pengar oavkortat går till olika idéella lokala organisationer som arbetar för att göra livet lite bättre för oss Västeråsare.  

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Taxinge slottskryssning

650,00 SEK

Dela