Tantrickink retreat Skeppsudden

Tantrickink retreat Skeppsudden

Fredag, 18 oktober 2019 klockan 18:00

Skeppsudden, Järstad - Vikbolandet

Tantrickinkretreat 

Marinera dig och din partner/lekkompis i tantrisk BDSM under en hel helg, med två dygns magi på vackra Skeppsudden

Det blir Polaritet, Pain & Pleasure, Shibari o bondage och Tantrickspanking varvat med bastu med utsikt över Bråviken och en magisk Playnight!

Jag har tagit de bästa delarna från tantran och från BDSM världen och byggt ihop dem till kursen Tantrickink. I denna version av retreatet har jag hjälp av två fantastiska repmänniskor Ankoro-san o SC75. Hoppas du vill göra oss sällskap på resan mot ett mer närvarande och spännande samliv.

Våga möta dig själv och din partner eller lekkompis närvarande och öppet i både smärta och njutning! Kom närmare din partner och utforska tillsammans! Har du ingen partner - ta med en lekkompis som du vågar vara nära med.

Kanske söker du eller ni inspiration och nya infallsvinklar på kinkylekar och er personliga utveckling eller så söker du en djupare och mer intensiv kryddning på utövandet och vill testa lite mer ”spicy” samliv.

Kursen passar både vana och nybörjare inom det tantriska utforskandet eller BDSM sfären. Kanske har du inte vågat, kunnat eller hunnit gå på klubb eller kurs tidigare och vill känna dig säkrare i din lek. Du längtar efter att gå djupare inom ert tantriska eller kinky utövande och vill ägna mer tid till detta, då är en helg helt perfekt.

Att möta sig själv via kroppen och känslan/upplevelsen och inte via huvudet och tankarna är magiskt. På engelska kallar man det Embodiement – vilket på svenska blir Förkroppsligande. I din kropp bor din sanning och där är nyckeln till din framgång! Att närvarande och öppet våga möta dig själv och din partner i både smärta och njutning! Vi kan kalla det BDSM + Tantra = Sant eller Tantrickink som jag kallar det jag gör.

Under flera dagar kommer vi att träna på att leka, känna, uppleva och vara i de mer mörka tantriska energierna. En workshop för att börja våga leka mer med dessa energier från hjärtat och kroppen och inte från knoppen. Erfarenheter från livet, arbetslivet och sexlivet där både Tantra och BDSM inspirerar och integreras i de olika praktiska övningar du får göra under helgen.

Hur hittar man sin sanna naturliga energi? För jag menar att det är energier det handlar om, visst personlighet och kön spelar också in.

Hur skapar man polaritet? Vad behöver vi göra för att kunna vara mer i vår kropp och själ och leva därifrån? Hur hittar man sin naturliga dominans?

Vi utforskar vårt inre och i olika möten sker olika saker.

Vem blir jag i mötet med dig? Pardynamik o dominanslek är kanske mer som en dans, vem för och vem följer? Hur gör man för att skapa och vidmakthålla polariteten? Vi kommer göra många fysiska övningar och leka med dessa energier.

Just precis - LEKA! Detta utövande är för mig en lek, vi är många som behöver leka mycket mer i våra liv.

Pain and Pleasure skapar en möjlighet att djupdyka in i det magiska som kan ske när vi vågar möta smärtan och njutningen och ofta uppstår djup healing. Att både ge och ta emot smärta brukar väcka upp en hel del inom oss.

Denna workshop har vi också möjlighet att leka och träna med rep. Med oss på retreaten har vi Ankoro-san o SC75  som kommer stå för repdelen under helgen. För dem är Shibari och Kinbaku ett uttryck för sensualism och kärlek. "I repen möter vi varandra som våra mest blottade jag", sagt av dem "Ju mer jag exponeras för Kinbaku desto mer vördnad, respekt och tacksamhet känner jag. Genom repen möter jag människor på plan som annars är utom räckhåll."

Vi kommer också träna på gränssättning och hur man kommunicerar före, under och efter en session. Det är bra att ha lite koll på vem är jag och vad vill jag och vad är jag beredd att göra för och med min partner. Vi gör övningar som fungerar ta med sig hem och fortsätta på resan tillsammans.

Vi kommer lära oss ge och ta emot smisk och då framför allt mer tantriskt i form av tantricspanking, med olika redskap och på olika sätt.

 

Praktiska saker:

Vi samlas fredag den 20 sept från 17.00 går det bra att anlända och landa på platsen och kanske ta en promenad. Vi inleder med middag så var på plats senast 18.00 och vi avslutar på söndagen vid 15 tiden.

Alla par får eget rum, egna lakan och handdukar behöver du ta med eller hyra på plats. Vettiga skor är bra att ha om du vill gå en sväng i skogen.

Kostnad:

Bokar du före den 20 september 3800 kr per person ink moms inkl helpension och eget rum för varje par, dvs 7600 per par vilket faktueras med Billogram. Efter den 20e sept 4000 kr per person dvs 8000 kr ink moms per par.

 

Fullständig anmälan och betalning senast den 20 sept. Har du allergier mm meddela detta.

 

Praktisk info kommer så klart efter anmälan du kan läsa mer om Skeppsudden på http://www.skeppsudden.com/hitta-hit.html

 

Workshopen passar ALLA, både erfarna och nybörjare, ni behöver inte vara ett kärlekspar men det är bra om ni vågar vara intima och nära med varandra. Grupperna som skapas under Sofias ledning brukar växa fort tillsammans och ett tryggt space skapas säger de flesta deltagare. ser fram mot en magisk resa tillsammans.

 

Begränsat antal platser för att skapa en intim och trygg grupp, så anmäl dig snarast! På eventet på FB ser du inte deltagare eller intresserade, men är du modig skriv gärna i eventet om du söker lekkompis/träningspartner. Vet flera som fått napp den vägen förr.

 

Varmt välkommen på en förhoppningsvis fantastisk resa!

 

Workshopledare är Sofia Cerne som rest på den tantriska vägen sedan 2008 och 10 år av dessa inkluderat BDSM. Hon är en van gruppledare och har lett kurser inom det mesta sedan hon var tonåring. Du kan läsa mer om henne på www.xtas.nu och www.tantrickink.se eller bara fråga det du behöver veta på mail info@xtas.nu

 

Ankoro-san och SC75, rigger och model, inom den japanska konstformen Shibari och Kinbaku. Vi har gjort flertalet uppvisningar för allt från mindre sällskap upp till större event som Pride och Art Of Sound där publiken kan vara flera hundra personer. Ankoro-san har bundit i stort sett hela sitt vuxna liv, SC75 är oftast modell men har allt mer klivit in som rigger. Gemensamt för de båda är att det är känslan och närvaron i mötet som är kärnan i repandet. http://www.ankoro-shibari.se/

 

 

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal
Det går inte längre att göra bokningar till eventet