Tantrickink cityedition

Tantrickink cityedition

Lördag, 7 december 2019 klockan 11:00

Firma Sofia Cerne, Erstag, Stockholm

 

Tantrickink in the city - X-mas edition

 

En heldag för lek och utforskande av det många kallar BDSM men som förutom kinkyutforskande kan vara djup personlig utvecklingsresa, är du redo åka med?

 

Att möta sig själv via kroppen och inte via huvudet och tankarna är magiskt. I din kropp bor din sanning och din framgång! Att närvarande och öppet våga möta dig själv!

Vi kan kalla det BDSM + Tantra = Sant.

Jag kallar det som ni kanske vet Tantrickink.

 

Många är de som är förundrade och fascinerade över njutningen i smärta och framför allt kombinationen. De flesta jag pratar med menar att BDSM är mörkt och svart, det är förbjudet.

Vad tänker du själv på nu? Smärta, lack och läder gärna svart… Mörka källarhålor och det förbjudna. Behöver det vara så? Min bild är att desto mera mörker jag kan vara med desto mer ljus får jag tillgång till därför har jag BDSM i min verktygslåda.

 

Livet består av plus eller minus, Shiva och Shakti, Ying och Yang. Vi lever i dualitet och polaritet och för eller följer – vem är det då som egentligen bestämmer?

Polariteten och maktspelet eller kalla det hellre dansen pågår hela tiden, medvetet men oftast omedvetet. Om du skulle välja att vara undergiven din chef eller uppdragsgivare hur skulle livet se ut då?

Maskulint och feminint, han, hon eller hen? Dominant eller undergiven vilken roll har du eller vill du ha? Kom, utforska och lek med oss!

 

Vågar du gå ner i ditt mörker? Kan du ta emot eller ge smärta (både fysisk och psykisk) och känna njutningen i det? I mörkret hittar du ljuset… Jag vet det och kan övertyga dig om jag måste…under en heldags workshop där vi utforskar olikheten och polariteten. Pain and Pleasure skapar en möjlighet att djupdyka in i det magiska som kan ske när vi vågar möta smärtan och njutningen och ofta uppstår djup healing.

 

Att ge och ta emot smärta är inte accepterat. Under dagen kommer olika övningar där vi tränar på att ge och ta emot smärta på olika sätt att göras, eller så kommer den tantriska spankingen inte att vara så smärtsam utan helt enkelt njutbar, självklart med fullt samtycke från alla inblandade.

 

Under workshopen får du prova på alla roller – både att föra och följa, men också att både ge och ta mot Pain & Pleasure. Learning by doing!

 

Vi kommer också träna på gränssättning och hur man kommunicerar före, under och efter en session. Det är bra att ha lite koll på vem är jag och vad vill jag och vad är jag beredd att göra för och med min partner.

 

Detta är en introduktionsworkshop för både nybörjare och mer erfarna. Vi tar de steg vi behöver ta för att börja våga leka mer med dessa energier från hjärtat och kroppen och inte från knoppen, helt enkelt mer Tantrickkink!

 

Erfarenheten och kunskapen kommer från livet, arbetslivet och sexlivet där både tantra och BDSM inspirerar. Hur hittar man sin sanna naturliga energi? För jag menar att det är energier det handlar om, visst vår personlighet och kön spelar in så också våra fantasier och föreställningar om ”hur det ska vara”. Vad behöver vi göra för att kunna vara mer i vår kropp och själ och leva därifrån och i vår egen sanning. Hur gör man för att skapa och vidmakthålla polariteten?

 

För workshopens skull är det bra om du kommer med en lek/träningspartner, ni behöver inte vara kärlekspartners, men ni behöver våga leka med varandra och kanske också med andra. Har du ingen lekkompis som vågar – skriv i eventet att du söker någon att träna med. Ni väljer själva grad av intimitet i övningar och för det mesta är allt påklätt!

 

11.00-19.00 i Sofias lokal på Södermalm, Stockholm

 

Praktiska saker: Du anmäler er på länk här med fullständiga namn och telefonnummer så får du en billogramfaktura på mailen att betala online.

Pris: Early bird (betalt och anmält före den 15 nov) 1800 kr ink moms per par därefter 2200 kr

 

Vid avanmälan 10 dagar före gäller full återbetalning (dock avgår 250 kr i adminavgift) du kan självklart sälja din plats vidare till vänner.

 

Vi gör ett avbrott för lunch då vi går ut ur lokalen (i samma kvarter finns fik, pizzeria, restauranger och en magisk italiensk deli) Te, kaffe nötter och frukt serveras i övriga brejk.

 

Kom som du är, inga speciella kläder behövs (kanske smidiga sköna kläder om du blir beordrad kräla på golvet… 😉 ) Ta med en vattenflaska, så vi slipper glas som fara omkring.

 

Begränsat antal platser för att skapa en intim och trygg grupp, så anmäl dig snarast!

 

Varmt välkommen kram//Sofia

 

Workshopledare är Sofia som rest på den tantriska vägen sedan 2008 och de senaste 10 åren inkluderat BDSM. Hon är en van gruppledare och har lett kurser inom det mesta sedan tonåren. Du kan läsa mer om henne på www.xtas.nu och www.tantrickink.se eller bara fråga det du behöver veta på mail info@xtas.nu

 

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Parbiljett earlybird

1800,00 SEK

inkl. moms 25%

1800,00 SEK

inkl. moms 25%

Dela