Sveriges äldsta stad -Sigtuna  -Skärgårdskryssning för välgörande ändamål! 👍

Sveriges äldsta stad -Sigtuna -Skärgårdskryssning för välgörande ändamål! 👍

Rederi Mälarstaden, Färjkajen 1, Västerås

Båttur till Sigtuna - Sveriges äldsta stad


En Mälarkryssning i skärgårdsnatur till vackra Sigtuna. Under färden bland Mälaröarna guidas du av kapten om livet på öarna och händelser till sjöss. 
I Sveriges äldsta stad Sigtuna hittar du förutom små mysiga butiker, caféer och restauranger även kända sevärdheter som Mariakyrkan, Rådhuset och otaliga runstenar.  Stadens unika stämning fascinerar människor världen över. I Shanghai lär man ha gjort en kopia av staden. Du får besöka originalet.

Det kommer serveras en välsmakande lunch under båtturen för att sedan anlända till vackra Sigtuna innan bussresa hem. 
Datum: 24/6, 8/7, 22/7
Avgång med M/S Havsörnen Färjkajen i Västerås 10.00 
Ankomst Sigtuna 15.00 
Avgång bussresa hem 17.00

Så varmt välkommen ombord på M/S Havsörnen och luta dig tillbaka och njut av den stillsamma resan.
 

Lite praktiskt: Begränsat antal platser. Rederi Mälarstaden skänker 6 Sigtunakryssningar för 2 personer värda 880:- som vi säljer för endast 750:-. (375:-/pp) Dessutom går alla pengarna oavkortat till den lokala barncancerföreningen Junos Kamp. Du bokar och betalar nu via länken nedan och får sedan ett värdebevis med instruktioner skickat till dig inom c:a 1 vecka. Därefter bokar du själv den dag som passar er bäst via Rederiets hemsida. 

Lite mer praktiskt: Då 100% av pengarna går oavkortat till välgörenhet kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning. Titta in rederiets hemsida så det inte är fullbokat på valt datum. 

Om betalningsmottagaren: Junos Kamp är en lokal ideell förening som stöttar barn med cancer eller andra svåra sjukdomar och deras familjer. Syftet är att stödja familjerna när livet är som tyngst, men också att förgylla tillvaron för sjuka barn och deras syskon och föräldrar.

 

Bra-aw är Företagsvolontärernas aktiviteter där alla pengar oavkortat går till olika idéella lokala organisationer som arbetar för att göra livet lite bättre för oss Västeråsare.  

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Kryssning till Sveriges äldsta stad -Sigtuna

750,00 SEK

Dela