Sven Ingvars i Gävle

Sven Ingvars i Gävle

Lördag, 9 november 2019 klockan 19:30

Gävle Konserthus, Kungsbäcksvägen 22, Gävle

Sven Ingvars - Ingenting är som förut, allt är som vanligt

Ny föreställning, ny platta!
Livet är i ständig rörelse och inget är bestående, så har det alltid varit. 
För dagens Sven Ingvars är det utgångspunkten för kommande turné och platta; ”Ingenting är som förut, allt är som vanligt”. 

Titeln är en tydlig blinkning till sin egen historia samt en deklaration om att bandet lever, sin ledstjärna Sven Erik Magnussons död 2017 till trots. Men Sven Ingvars har visat sig övervinna och överleva stora förändringar och tycks genomgå hela metamorfoser och anpassa sig, bli till något nytt och på så sätt har Sven Ingvars blivit det ständiga svenska popbandet.

Sångaren Oscar Magnusson säger;

”Vi ska och kommer alltid stå stadigt med en fot i det som varit, men med den andra foten måste vi alltid ta ett kliv framåt annars stagnerar vi. Nu tar vi ett nytt steg mot att hitta vår framtida väg, där människor får mötas, glädjas, sjunga, minnas och skapa nya minnen tillsammans”. 

Under konserten utforskar Sven Ingvars både musikaliskt och visuellt sitt arv och roll i vår samtid. I framtidsvisioner och tillbakablickar möts publiken och Sven Ingvars som så många gånger förr, i en smältdegel av glädje och sorg. 

 

Reseinformation

Bussen startar kl 17.15 från Hudiksvalls resecentrum med möjlighet till påstigning i Iggesund, Enånger och Söderhamn.

Retur direkt efter föreställningen.

Vi har ett begränsat antal platser och det är först till  kvarn med bindande bokning som gäller. Läs våra resevillkor här

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Parkett

850,00 SEK

inkl. moms 6%

Endast bussbiljett

250,00 SEK

inkl. moms 6%
För dig som har egen biljett men vill slippa köra. (Begränsat antal platser)

Dela