Stress Exit Lunch+golfbonus: Göteborg

Stress Exit Lunch+golfbonus: Göteborg

Fredag, 3 april 2020 klockan 11:00

Albatross Golfklubb, Lerbäcksvägen 50, Hisings Backa

Stress Exit med golfbonus

Föreläsningen Stress Exit® hjälper dig att på ett effektivt och strukturerat sätt att både minska din egen stress och den stress som skapas i din omgivning. 
(Dessutom ingår i slutet av denna föreläsning 30 minuters bonus om hur du reglerar din stress i samband med golf).

"Bästa föreläsningen om stress och friskvård jag hört och det är ett antal genom åren. Konkret faktabaserat, positivt och lätt att ta till sig."  /  Kenth Åkerman, kommunikationschef Ale kommun 

Innehåll

Föreläsningen är konkret, underhållande och innehåller både moment av aha och haha 

För att lyckas minska stressen lär du dig använda de 6 Stress Exit-teknikerna och de kraftfulla metoderna och verktygen som dessa innehåller.

Stress Exit teknik 1, 2 och 3 handlar om vad du kan göra för att inte hamna i stressande situationer.

Stress Exit teknik 4,5 och 6 ger dig strategier för att minska eller ta dig ur situationer som du upplever som stressande.

Hålltider

Insläpp i lokalen (och lunch för de som beställer det) är från 11.00. 
Föreläsningen börjar 11.30 och är 60+30 minuter. Där de första 60 minuterna är föreläsningen Stress Exit, där du får insikt i vad stress är och varför vi reagerar som vi gör, men framförallt vad du kan göra åt den med de 6 Stress Exit-teknikerna.

Välj mellan

Endast föreläsningen eller paketet med föreläsning, bok, lunch, konsulttid, samt film med svar på inskickade frågor. 

Har du/ni en budget för kompetensutveckling kan du dra av denna kostnad där.

Är chef och vill ta med dig flera av dina anställda på detta event, mejla till event@thestressexitman.com för att få en faktura. 

Kort om mig som föreläsare

Jag har i över 20 år arbetat professionellt med föreläsningar och utbildningar både som egen och som anställd i globala projekt. I ett av dessa IT-projekt var jag en hårsmån från att bli utbränd så jag vet vad jag talar om. Jag har både en pedagogisk grund och ett pedagogiskt sinne vilket gör att föreläsningarna är lätta att ta till.

Jag har också varit ansvarig för att utveckla friskvården på Volvokoncernen och har skrivit nio böcker som sålts i mer än 40 000 exemplar.

Idag finns det endast tre svenskar som har den högsta internationella talarcertifieringen CSP (Certified Speaking Professional) och jag är en av dem tre. Dessutom har jag Gold-ranking på speakersrating.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal
Det går inte längre att göra bokningar till eventet