Spårvägsforum 2020

Tisdag, 17 mars 2020 klockan 12:00

Världskulturmuséet, Södra Vägen 54, Göteborg

Välkommen till Spårvägsforum 2020!

Nu börjar det bli dags för årets event inom spårvägssektorn. Under två dagar kommer vi att få ta del av nya rön inom spårvägen, höra vad som är nytt i svenska spårvägsprojekt och få internationella utblickar. Allt detta blandat med utmärkta nätverksmöjligheter med nya och gamla kollegor i branschen. 

Följande programpunkter är under upparbetning (dessa är under upparbetning kan ändras)

- Vad är nytt hos spårvägen i Göteborg? - Vi får en inblick i vilka projekt som är på gång och hur påverkar västlänken egentligen spårvägstrafiken?

- Studiebesök i verkligheten - Det går inte att besöka Göteborg utan att se sig omkring i spårvägssystemet. Och kanske får vi tjuvtitta på den nya vagnen M33.

- Vad är statusen för Sveriges senaste spårvägsprojekt i Uppsala?

- Och hur går det för spårvägen i Lund? Trafikstart är nära. 

- Flera andra högaktuella seminariepunkter och traditionsenlig nätverksmiddag.

Välkommen till Göteborg den 17-18:e mars 2020!  

Praktisk information
Konferens äger rum från 12.00 den 17/3 till 13.00 den 18/3 (avslutas med lunch). Mötet föregås av föreningens årsmöte, och efterföljs av styrelsemöte. 
Deltagande 2 dagar 6400 kr
Deltagande 1 dag 5400 kr

Anmälan till konferensen är bindande - men du kan fritt byta deltagare fram till konferensstart. Meddela detta till kansliet. 

Observera att Spårvagnsstäderna är en ideell förening och därför tillkommer ej moms på deltagaravgiften.

Arrangemanget är öppet för Spårvagnsstädernas medlemmar, associerade medlemmar samt särskilt inbjudna gäster. Ett begränsat antal studentplatser med reducerad avgift finns tillgängligt, kontakta kansliet för mer information. 

Boende
Observera att du själv måste boka hotellrum. Vi rekommenderar att du bokar boende i god tid då hotellrum i Göteborg tenderar att ta slut snabbt och andra evenemang pågår i närheten.

Utställarplats
Även i år finns möjlighet för ett begränsat antal utställare att ställa ut sina produkter i anslutning till lokalen. Utställarplats kostar 13 500 kr. Då ingår även anmälningsavgift för en person. Utställningsytan är ungefär 2x1 m och el kommer att finnas i begränsad omfattning. Observera att utställningsytan kommer att vara tillgänglig för allmänheten, så detta är ett utmärkt tillfälle att även ta med marknadsföringsmaterial som passar till det om ni har något. Utställningsplats kan bokas i formuläret ovan - antalet är begränsat. 

Endagsbiljetter
Endagsbiljetter börjar säljas den 18:e december 2019. Men missa inte vårt rabatterade pris för tvådagarsbiljetter fram tills dess. 

Tillgänglighet
Vi använder oss av mikrofoner under själva seminariet och Världskulturmuséet är helt anpassat för att exempelvis kunna ta sig fram med rullstol, men under studiebesöket kan inte full tillgänglighet garanteras på grund av platsernas karaktär. 

Dina personuppgifter
Vi hanterar dina personuppgifter på så ansvarsfullt sätt som vi kan. Vi sparar de uppgifter vi behöver för bokföringslagen och vår årliga verksamhetsredovisning. Övriga uppgifter såsom kostpreferenser raderas efter eventet. 

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

EARLY BIRD - Tvådagarsbiljett 17-18:e mars - 10% rabatt

5760,00 SEK

5760,00 SEK

Specialerbjudande för dig som bokar tidigt!

Utställarpaket (deltagaravgift för en person, båda dagar + utställningsyta)

13500,00 SEK

13500,00 SEK

Detta paket väljer du som vill ha både utställningsyta och deltagaravgift. Läs all information på hemsidan om utställningsplatser innan du bokar detta alternativ.

Dela