Smaka på Västmanland – Vårmiddag

Smaka på Västmanland – Vårmiddag

Onsdag, 24 april 2019 klockan 19:00

Saluhallen Slakteriet, Slakterigatan 10, Västerås

På vår utsökta Vårmiddag i Saluhallen Slakteriet börjar vi med att följa Slaktar-Bosse på en guidad rundtur bland butiker och serveringar. Här får synintryck, dofter och smaker sitt lystmäte och magen blir go, glad och mätt.

 

Dessutom kryddar vi rundvandringen med kluriga frågor kring lokala råvaror, hantverksmässig kvalitetsmat och härliga smaker. Därefter sätter vi oss till bords för en sittande buffé med 15-talet rätter från alla sanna matentusiaster som är verksamma i Saluhallen. Vare sig du vill dricka alkoholfritt eller inte, köper du till det på plats.

Visste du förresten att när själva Andelsslakteriet grundades i området 1934 av 4 000 västmanländska bönder, blev det ett av norra Europas största slakterier. Innan det lades ner 1990 tillverkades de första hamburgarna till Svenska McDonalds här. Idag sjuder det av företag i de vackert renoverade, kaklade lokalerna.

Varmt välkommen, boka din plats nedan!

Praktiskt: Vi träffas på Saluhallen Slakteriet och blir en grupp på 40 personer som gör detta tillsammans. Om du bokat och inte kan gå, så meddela oss gärna. Men då alla 600 kronorna går oavkortat till Västerås Stadsmissions fantastiska arbete, kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning. Dock kan vi fylla på från vår eventuella väntelista.

Bokningstyp Pris Antal

Smaka på Västmanland

600,00 SEK

Dela