Skypemöte: Vem har rätt till personlig assistans?

Skypemöte: Vem har rätt till personlig assistans?

Flera tillfällen

Hemma hos dig,

Skypekurs: Vem har rätt till personlig assistans?

Nästan 90% av alla som söker statlig assistansersättning får avslag på sin ansökan. Under den här skypekursen går Anna Barsk Holmbom, ABH Utbildning under 1,5 timme igenom hur FK ser på grundläggande behov och övriga behov samt vad du i övrigt behöver tänka på när du söker personlig assistans till dig själv eller till dina uppdragsgivare, från Försäkringskassan eller kommunen.

Kursen kommer vid varje tillfälle att innehålla den lagstiftning/de regler som är aktuella just då.

Målgrupp är anordnare, assistansanvändare, anhöriga, arbetsledare, brukarstödjare/samordnare. 

Pris: 800 kr per deltagare. Moms tillkommer. 

Tid: Skypemötet kommer att erbjudas vid följande tillfällen:

  • 1 februari 13.00 - 14.30
  • 1 mars 09.00 - 10.30
  • 3 april 11.00 - 12.30
  • 6 maj 14.00 - 15.30

Praktiska detaljer: I god tid innan mötet får du en inbjudan med en länk som du följer. Du behöver inte själv ha skype utan det enda du behöver är en dator som har en mikrofon och högtalare så att du hör vad som sägs på kursen och själv kan ställa frågor när du vill det. 

Sista anmälningsdag: 10 dagar innan respektive kursstart. Vid tillräckligt antal anmälningar och om det finns platser över finns möjlighet att anmäla sig fram till dagen innan mötet.


Avbokningsregler

 

Kursanmälan är bindande. Kostnadsfri avbokning av utbildning/möte kan ske via mail fram till sista anmälningsdatum. Vid återbud mellan sista anmälningsdag upp till 1 vecka före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid återbud senare än 1 vecka före kursstart eller om kursdeltagaren uteblir, debiteras hela avgiften. Du har dock alltid möjlighet att skicka en ersättare i ditt ställe. Om du uteblir på grund av sjukdom och kan uppvisa läkarintyg får du ett värdebevis motsvarande inbetalt belopp som ger dig möjlighet att delta på en annan utbildning arrangerad av ABH Utbildning och Rådgivning. Värdebeviset gäller 1 år från utfärdandet. Force Majeure: om kursen måste ställas in eller flyttas pga sjukdom, strejk, blockad, lockout, naturkatastrof, krig eller annat som står utanför ABH Utbildning och Rådgivnings kontroll ansvarar vi inte för eventuella kostnader.

 

GDPR
Om du anmäler dig till kursen via länk på hemsidan förvaras de personuppgifter du eventuellt lämnar hos Paloma, ett företag som vi anlitar som personuppgiftsbiträden. Du behöver inte lämna några andra personuppgifter på deltagarna i anmälan än deras e-postadress eftersom vi behöver den för att kunna skicka inbjudan till skypemötet. Vi tar för givet att du som anmäler andra tillfrågar dessa personer innna du skickar deras uppgifter. De uppgifter vi får in sparas med stöd av intresseavvägning tills dess att kursen är genomförd.

Vi behöver också namn och e-postadress till dig som gör anmälan. Dessa uppgifter behandlar vi som företagsuppgifter. 

Bokningstyp Pris Antal

Deltagare

800,00 SEK

exkl. moms 25%

Alla priser exklusive moms

Dela