Skrivhjärtat - Skrivterapeutisk grundkurs helg

Skrivhjärtat - Skrivterapeutisk grundkurs helg

Fredag, 13 mars 2020 klockan 18:45

Kuggaviksgården, Varbergsvägen 1894, Åsa

Skrivhjärtat - Skrivterapeutisk grundkurs helg

Vad skriver ditt hjärta – för att leva, leka och läka? Vill du delta i den skrivterapeutiska grundkursen Skrivhjärtat på Kuggaviksgården (”Solvik”) i Åsa, strax söder om Kungsbacka och några mil söder om Göteborg? Denna helgkurs, fredag till söndag med helpension i enkelrum, passar dig som vill prova på en svensk pedagogisk metod för skrivterapi; glädjefylld, varsam och delvis forskningsunderstödd, med närmare 10 år på nacken. Grundkursen i skrivterapi vänder sig till alla som vill skriva sig till en större självinsikt och egenmakt…

För fullständig kursbeskrivning, se 
https://skrivhalsan.se/skrivarkurser/skrivhjartat-skrivterapeutisk-grundkurs-helg/

Här bokar du din plats.

Efter genomförd bokning skickar vår samarbetspartner Billogram automatiskt en faktura från Skrivhälsan AB till din e-postadress. Bokning och betalning drivs av Magnet Events/Billogram för Skrivhälsans räkning. Observera därför att bg-numret inte är Skrivhälsans ordinarie. Magnets logotype finns också med i vissa dokument.

Om det är fullbokat finns möjlighet att ställa sig i kö och bli meddelad om en plats blir ledig, klicka i så fall på "Intresseanmälan" i botten av sidan.

Välkommen!

Anmälnings- och avbokningsvillkor

Din anmälan är bindande. Vid tidig avbokning fram till 60 dagar före kursstart får du tillbaka kursavgiften förutom 900 SEK. Vid avbokning 60-15 dagar före kursstart behåller vi 1.800 SEK. Vid avbokning 15-7 dagar före kursstart behåller vi 3.900 SEK. Vi avbokning 7-0 dagar återfås ingen del av kurs- eller konferensavgift. Kursplats kan i regel lämnas över till annan deltagare som ej redan är anmäld; hör gärna med oss.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Skrivhjärtat - Skrivterapeutisk grundkurs helg

6900,00 SEK

inkl. moms
Få kvar
Kursplats med boende i enkelrum fredag till söndag, helpension.

Inkluderar:

Skrivhjärtat - Grundkurs helg 4000,00 SEK
4000,00 SEK
1 st
Boende i enkelrum, helpension 2900,00 SEK
2900,00 SEK
1 st