event-cover-image
Skrivarretreat på Zanzibar 2022

Skrivarretreat på Zanzibar 2022

Söndag 16 januari 2022, klockan 12:00

Tamani Foundation, Matemwe, Zanzibar

Skriv i tystnad & gör gott – i ett. Upplev riktiga Zanzibar!

Välkommen till min skrivarretreat på sagolika ön Zanzibar utanför Tanzanias kust, östra Afrika. För femte året håller vi till i den nordöstra delen av ön, vid en lugn och paradisliknande strand med vit sand och vajande palmer, hängmattor och egen pool, skyddade från turistfällorna.

För fullständig kursbeskrivning se https://skrivhalsan.se/skrivarkurser/skrivarretreat-pa-zanzibar/

Här bokar du din plats

Efter genomförd bokning skickar vår samarbetspartner Billogram automatiskt en faktura från Skrivhälsan AB till din e-postadress. Bokning och betalning drivs av Magnet Events/Billogram för Skrivhälsans räkning. Observera därför att bg-numret inte är Skrivhälsans ordinarie. Magnets logotype finns också med i vissa dokument.

Om det är fullbokat finns möjlighet att ställa sig i kö och bli meddelad om en plats blir ledig, klicka i så fall på "Intresseanmälan" i botten av sidan.

Välkommen!

Berättigad till rabatt? 

Har du varit med på någon av Skrivhälsans skrivarkurser utomlands tidigare, har du 1000:- i rabatt på kurspriset. Mejla då Skrivhälsan så får du en rabattkod.

Anmälnings- och avbokningsvillkor

Vid avbokning efter att kursplatsen bokats och beställts genom köp, och fram till senast 60 dagar innan kursstart, behåller vi 1500 kronor för uppehållande av plats samt administrativa kostnader. Vid avbokning 59 dagar och fram till senast 30 dagar innan kursstart, debiteras ytterligare 1.500 SEK som del av kurskostnad. Vid avbokning 30 dagar före kursstart eller senare debiteras yttterligare 1.500 kronor av kurspriset; totalt 4.500 kronor. Kursplats kan i regel lämnas över till annan ej redan anmäld deltagare. 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

5900,00 SEK

Skrivarretreat enl program inkl. uppsamling m guidad tur och lunch i Stone town, bussresa till stiftelsen i norr, skrivbok och penna (samt möjlighet till snorklingstur till självkostnad). Observera att kursen startar och avslutas på Zanzibar.