Skrivarretreat på Gozo (Malta) 2019

Skrivarretreat på Gozo (Malta) 2019

Torsdag, 2 maj 2019 klockan 19:00

Xlendi, Gozo, Malta

Skriv i tystnad på Glädjens ö i Medelhavet

För tredje året i rad erbjuds en skrivarretreat på Maltas vackra systerö Gozo mitt i Medelhavet. Skrivarretreaten är ett komplement till den sedan länge uppskattade skrivarkursen på samma ö, men det här är ingen vanlig skrivarkurs utan en skrivarretreat – med tid för eget skrivande i tystnad tillsammans på taket och för uppläsning i cirkel med responsgivning fram till den gemensamma middagen. Skrivarretreaten på Gozo passar dig som har gått en eller flera skrivarkurser för Ann Westermark tidigare, och för dig som har ett större pågående skrivprojekt att arbeta självständigt med under veckan.

För fullständig kursbeskrivning se www.skrivhalsan.se/skrivarkurser/skrivarretreat-pa-gozo/

Rabatt på priset för dig som varit med tidigare

Har du varit med på skrivarkurs med mig, Ann Westermark på Gozo, Malta eller Zanzibar tidigare, då har du ettusen kronor i rabatt på kurspriset. Istället för 4.900 kronor enligt programmet blir ditt pris för skrivarretreaten 3.900 kronor. Detta är en förmån för den som redan är vän av Skrivhälsans utlandskurser och erbjudandet gäller alla, från och med 2017 och endast för denna skrivarretreat, oavsett vilken skrivarkurs utomlands med Skrivhälsan du deltagit i och när du deltog i den. Hör av dig till ann@skrivhalsan.se för att få din rabattkod!

Här bokar du din plats

Efter genomförd bokning skickar vår samarbetspartner Billogram automatiskt en faktura från Skrivhälsan AB till din e-postadress. Bokning och betalning drivs av Magnet Events/Billogram för Skrivhälsans räkning. Observera därför att bg-numret inte är Skrivhälsans ordinarie. Magnets logotype finns också med i vissa dokument.

Om det är fullbokat finns möjlighet att ställa sig i kö och bli meddelad om en plats blir ledig, klicka i så fall på "Intresseanmälan" i botten av sidan.

Välkommen!

Begränsat antal platser. Skrivarretreaten har tidigare år blivit fulltecknad. 

Anmälnings- och avbokningsvillkor

Vid avbokning efter att kursplatsen bokats och beställts genom köp, och fram till senast 60 dagar innan kursstart, behåller vi 1500 kronor för uppehållande av plats samt administrativa kostnader. Vid avbokning 59 dagar och fram till senast 30 dagar innan kursstart, debiteras ytterligare 1.500 SEK som del av kurskostnad. Vid avbokning 30 dagar före kursstart eller senare debiteras yttterligare 1.500 kronor av kurspriset; totalt 4.500 kronor. Kursplats kan i regel lämnas över till annan ej redan anmäld deltagare. 

Bokningstyp Pris Antal

Skrivarretreat på Gozo 2 - 9 maj 2019 enligt kursprogram

Observera att skrivarretreaten startar och avslutas på Malta/Gozo

4900,00 SEK

inkl. moms 0%

Alla priser inklusive moms