event-cover-image
Skrivarkurs på Zanzibar 2022

Skrivarkurs på Zanzibar 2022

Lördag 8 januari 2022, klockan 12:00

Tamani Foundation, Matemwe, Zanzibar

Skriv & gör gott – i ett. Upplev riktiga Zanzibar.

Välkommen till skrivarkurs på sagolika ön Zanzibar utanför Tanzanias kust. För sjätte året håller vi till i den nordöstra delen av ön, vid en lugn och paradisliknande strand med vit sand och vajande palmer, hängmattor och egen pool, skyddade från turistfällorna. I samband med skrivarkursen gör vi en uppskattad insats för stiftelsen Tamani Foundation, som driver ett fantastiskt hjälpprojekt i form av förskola, skola och vuxenutbildning för byborna i den fattiga byn alldeles bakom villorna där vi bor. Stiftelsen äger också de fina villorna, där vi bokar oss i delat rum med toalett och badrum, och egen kock som lagar tre mål mat om dagen. Intäkterna från boendet och måltiderna går oavkortat till stiftelsens hjälpverksamhet. Därtill har du som deltagare chans att ta med dig tre gåvor till hjälpverksamheten från Sverige. Se mer om gåvorna längre ner i texten. Min dröm är att vi tillsammans ska göra skillnad varje år, samtidigt som vi skriver och upplever vår egen kreativitet och njuter av gruppgemenskapen och alla intryck på en av världens kanske allra vackraste platser omringad av paradisstränder med mjölvit sand och turkosblått hav. Detta är en upplevelse, så oändligt mycket mer än en vanlig skrivarkurs.

För fullständig kursbeskrivning se https://skrivhalsan.se/skrivarkurser/skrivarkurs-pa-zanzibar/

Här bokar du din plats

Efter genomförd bokning skickar vår samarbetspartner Billogram automatiskt en faktura från Skrivhälsan AB till din e-postadress. Bokning och betalning drivs av Magnet Events/Billogram för Skrivhälsans räkning. Observera därför att bg-numret inte är Skrivhälsans ordinarie. Magnets logotype finns också med i vissa dokument.

Om det är fullbokat finns möjlighet att ställa sig i kö och bli meddelad om en plats blir ledig, klicka i så fall på "Intresseanmälan" i botten av sidan.

Välkommen!

Berättigad till rabatt? 

Har du varit med på någon av Skrivhälsans skrivarkurser utomlands tidigare, har du 500:- i rabatt på kurspriset. Mejla då Skrivhälsan så får du en rabattkod.

Anmälnings- och avbokningsvillkor

Vid avbokning efter att kursplatsen bokats och beställts genom köp, och fram till senast 60 dagar innan kursstart, behåller vi 1500 kronor för uppehållande av plats samt administrativa kostnader. Vid avbokning 59 dagar och fram till senast 30 dagar innan kursstart, debiteras ytterligare 1.500 SEK som del av kurskostnad. Vid avbokning 30 dagar före kursstart eller senare debiteras yttterligare 1.500 kronor av kurspriset; totalt 4.500 kronor. Kursplats kan i regel lämnas över till annan ej redan anmäld deltagare. 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

6900,00 SEK

Skrivarkurs enl program inkl. uppsamling m guidad tur och lunch i Stone town, bussresa till stiftelsen i norr, skrivbok och penna, individuell respons, Afrikansk afton med dans etc (och möjlighet till snorklingstur till självkostnad). Observera att kursen startar och avslutas på Zanzibar.