Skrivarkurs på Malta 2019

Skrivarkurs på Malta 2019

Torsdag, 3 oktober 2019 klockan 19:00

Sliema, Malta

Skriv på taket – med utsikt över Medelhavet

När gav du dig själv senast en inspirationskick och kompetensutveckling i skrivandets kraft och förmåga? Häng med till vackra Malta i höst, för en veckas skrivarkurs, då vi ger våra pennor (och kanske tangenter) ett bestående kreativt lyft. Vi skriver (lärarledd samling) på förmiddagarna i skuggan på ett hustak med utsikt över Medelhavet. På eftermiddagarna skriver du i tystnad, deltar i responsgrupp eller njuter bara av denna solens ö i Medelhavet med allt den har att erbjuda.

För fullständig kursbeskrivning se https://skrivhalsan.se/skrivarkurser/skrivarkurs-pa-malta/

Här bokar du din plats

Efter genomförd bokning skickar vår samarbetspartner Billogram automatiskt en faktura från Skrivhälsan AB till din e-postadress. Bokning och betalning drivs av Magnet Events/Billogram för Skrivhälsans räkning. Observera därför att bg-numret inte är Skrivhälsans ordinarie. Magnets logotype finns också med i vissa dokument.

Om det är fullbokat finns möjlighet att ställa sig i kö och bli meddelad om en plats blir ledig, klicka i så fall på "Intresseanmälan" i botten av sidan.

Välkommen!

Berättigad till rabatt? 

Har du varit med på någon av Skrivhälsans skrivarkurser utomlands tidigare, har du 500:- i rabatt på kurspriset. Mejla då Skrivhälsan så får du en rabattkod.

Anmälnings- och avbokningsvillkor

Vid avbokning efter att kursplatsen bokats och beställts genom köp, och fram till senast 60 dagar innan kursstart, behåller vi 1500 kronor för uppehållande av plats samt administrativa kostnader. Vid avbokning 59 dagar och fram till senast 30 dagar innan kursstart, debiteras ytterligare 1.500 SEK som del av kurskostnad. Vid avbokning 30 dagar före kursstart eller senare debiteras yttterligare 1.500 kronor av kurspriset; totalt 4.500 kronor. Kursplats kan i regel lämnas över till annan ej redan anmäld deltagare. 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Skrivarkurs på Malta 3 - 10 oktober 2019

6500,00 SEK

inkl. moms 0%
Observera att kursen startar och avslutas på Malta