Skrivarkurs på Gozo (Malta) 2019

Skrivarkurs på Gozo (Malta) 2019

Torsdag, 25 april 2019 klockan 19:00

Xlendi, Gozo, Malta

Skriv på glädjens ö i Medelhavet

I april (2019) är det återigen dags för skrivarkursen med (frivilligt) tema självbiografiskt skrivande, på Maltas vackra systerö Gozo mitt i Medelhavet. Gozo betyder “glädje” och skrivarkursen med Ann Westermark går helt i glädjens tecken, i vacker och vilsam miljö vid en strand på Gozo. Vi skriver från hjärtat och delar med oss till varandra, med tid för både kursledning, egen skrivtid, gemenskap och härliga bad och utflykter.

För fullständig kursbeskrivning se www.skrivhalsan.se/skrivarkurser/skrivarkurs-pa-gozo/

Här bokar du din plats

Efter genomförd bokning skickar vår samarbetspartner Billogram automatiskt en faktura från Skrivhälsan AB till din e-postadress. Bokning och betalning drivs av Magnet Events/Billogram för Skrivhälsans räkning. Observera därför att bg-numret inte är Skrivhälsans ordinarie. Magnets logotype finns också med i vissa dokument.

Om det är fullbokat finns möjlighet att ställa sig i kö och bli meddelad om en plats blir ledig, klicka i så fall på "Intresseanmälan" i botten av sidan.

Välkommen!

Berättigad till rabatt? 

Har du varit med på någon av Skrivhälsans skrivarkurser utomlands tidigare, har du 500:- i rabatt på kurspriset. Mejla då Skrivhälsan så får du en rabattkod.

Anmälnings- och avbokningsvillkor

Vid avbokning efter att kursplatsen bokats och beställts genom köp, och fram till senast 60 dagar innan kursstart, behåller vi 1500 kronor för uppehållande av plats samt administrativa kostnader. Vid avbokning 59 dagar och fram till senast 30 dagar innan kursstart, debiteras ytterligare 1.500 SEK som del av kurskostnad. Vid avbokning 30 dagar före kursstart eller senare debiteras yttterligare 1.500 kronor av kurspriset; totalt 4.500 kronor. Kursplats kan i regel lämnas över till annan ej redan anmäld deltagare. 

Bokningstyp Pris Antal

Skrivarkurs på Gozo 25 april - 2 maj 2019

Observera att kursen startar och avslutas på Malta/Gozo

6500,00 SEK

inkl. moms 0%

Alla priser inklusive moms