Skördeloppet Öppet Spår 2020

Skördeloppet Öppet Spår 2020

Vasaliden Arena, Hedemora, måndag 24/8 till fredag 28/8

Skördeloppet – en löparfest för hela familjen.
Nu är det dags att skörda frukten av sommarens träning!

Skördeloppet 2020 Öppet spår blir inte som vanligt, men det kommer bli riktigt bra ändå. Under fem dagar i sista veckan i augusti kommer du kunna springa ditt eget Skördelopp när du vill, och faktiskt även var du vill! Skördeloppsbanan finns tillgänglig, men vill du hellre springa någon annanstans går det också bra.

Boka in ditt lopp när du vill under tiden 24-28 augusti 2020.

Observera att det är bara föranmälda deltagare som kommer delta i nummerlappslotteriet och det är endast föranmälda lag får en picnicpåse från Hemköp.

 

 

Hedemora kommun bjuder sina anställda på deltagaravgiften. Du som är anställd av Hedemora Kommun, anmäler dig här och anger den rabattkod du fått. Ange Hedemora Kommun som företag. I övrigt fyller du i dina egna uppgifter. Rabattkoden är personlig och fakturan du får kommer att bifogas som faktureringsunderlag till kommunen.

Olympicaskolan bjuder sina anställda och juniorer på deltagaravgiften. Du anmäler dig här och anger den rabattkod du fått. Ange Olympicaskolan som företag. I övrigt fyller du i dina egna uppgifter. Rabattkoden är personlig och fakturan du får kommer att bifogas som faktureringsunderlag till Olympicaskolan.

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

5km, utan tidtagning

100,00 SEK

Ett varv runt Skördeloppsbanan, eller 5km på valfri plats.
Anmäl gärna fem personer i ett lag, Hemköp Hedemora bjuder alla föranmälda lag på picnic!

10km, utan tidtagning

100,00 SEK

Två varv runt Skördeloppsbanan, eller 10km på valfri plats

Dela