Skördeloppet Öppet Spår 2020

Skördeloppet Öppet Spår 2020

Lördag, 29 augusti 2020 klockan 10:00

Vasaliden Arena, Hedemora, Se vår hemsida för aktuella starttider

Skördeloppet – en löparfest för hela familjen.
Nu är det dags att skörda frukten av sommarens träning!

Den sista lördagen i augusti går Skördeloppet Hedemora, en löparfest för hela familjen, av stapeln. All information hittar du på hemsidan: www.skordeloppet.se

Observera att det är bara föranmälda deltagare som kommer delta i nummerlappslotteriet och det är endast föranmälda lag får en picnicpåse från Hemköp.

Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och hoppas verkligen att vi får vårt polistillstånd och så vi kan genomföra Skördeloppet - Öppet Spår i augusti 2020.

Eftersom vi sänkt deltagaravgiften kraftigt i år, hoppas vi, om vi trots allt måste ställa in Skördeloppet 2020, att ni som betalat in vill se er inbetalning som ett stöd för föreningens vidare verksamhet. Men om någon vill ha tillbaka sin deltagaravgift löser vi det så klart. Det är bara att höra av sig i så fall.

Hedemora kommun bjuder sina anställda på deltagaravgiften. Du som är anställd av Hedemora Kommun, anmäler dig här och anger den rabattkod du fått. Ange Hedemora Kommun som företag. I övrigt fyller du i dina egna uppgifter. Rabattkoden är personlig och fakturan du får kommer att bifogas som faktureringsunderlag till kommunen.

Olympicaskolan bjuder sina anställda och juniorer på deltagaravgiften. Du anmäler dig här och anger den rabattkod du fått. Ange Olympicaskolan som företag. I övrigt fyller du i dina egna uppgifter. Rabattkoden är personlig och fakturan du får kommer att bifogas som faktureringsunderlag till Olympicaskolan.

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

5km, utan tidtagning

100,00 SEK

Ett varv runt Skördeloppsbanan,
Anmäl gärna fem personer i ett lag, Hemköp Hedemora bjuder alla föranmälda lag på picnic!

10km, utan tidning

100,00 SEK

Två varv runt Skördeloppsbanan

400m, ett varv på Vasaliden

0,00 SEK

För mellanstadiet och yngre.
Olympica sponsrar barnklasserna i år, så år springer Knattar och Kids gratis!

Dela