Sigtuna Litteraturfestival

Sigtuna Litteraturfestival

Lördag, 9 maj 2020 klockan 10:00

Sigtuna Litteraturfestival, Stora Gatan 33, Sigtuna

Sigtuna Litteraturfestival

Lördagen den 9 maj, fylls Sigtuna stad med spännande möten mellan författare och läsare, litterära aktiviteter och god mat. Möt bland andra Matilda Gustavsson, Maja Hagerman, Karin Smirnoff, Bo Eriksson och Linda Skugge.

Med ett brett och engagerande program välkomnar vi dig till en dag för alla typer av läsare, med den höga kvalitet som är Sigtuna Litteraturfestivals signum. Utöver samtal, föredrag och workshops kan du njuta av Sigtunas vackra miljöer, fina butiker och restauranger. Det fullständiga programmet kommer att finnas på vår hemsida i mitten av mars. www.sigtunalitteraturfestival.se

 

 

 

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Festivalpass

325,00 SEK

inkl. moms 25%
Festivalpasset gäller för inträde på samtliga programpunkter inom Huvudprogrammet av Sigtuna Litteraturfestival den 9 maj.

Julklapp

325,00 SEK

Julklappserbjudande: Ge bort ett festivalpass till Sigtuna Litteraturfestival med ett bokpaket bestående av två pocketböcker
(värde 465:-)

Festivalpasset gäller för inträde på samtliga programpunkter inom huvudprogrammet av Sigtuna Litteraturfestival.

Bokpaketet kan hämtas fram till 20 december. I Stockholm på Natur och Kultur, Karlavägen 31 (vardagar 10-16) eller i Sigtuna på Sigtuna Bokhandel (vardagar 10-18) och Sigtuna Museum (tis-sön 12-16)
Visa upp biljetten du köpt på nätet och få ditt bokpaket. I Sigtuna kan du köpa biljett över disk och samtidigt få ditt bokpaket.

Inkluderar:

Heldagsbiljett Sigtuna Litteraturfestival 325,00 SEK
325,00 SEK
1 st
Bokpaket (pocket) 0,00 SEK
0,00 SEK
1 st

Julerbjudande - festivalpass

275,00 SEK

inkl. moms 25%
Få kvar
Festivalpasset gäller för inträde på samtliga programpunkter inom huvudprogrammet av Sigtuna Litteraturfestival
(Värde 325:-)

Dela