Sigtuna Litteraturfestival

Sigtuna Litteraturfestival

Lördag, 5 maj 2018 klockan 10:00

Sigtuna Litteraturfestival, Stora Gatan 33, Sigtuna

Sigtuna Litteraturfestival

Lördagen den 5 maj, fylls Sigtuna stad med spännande möten mellan författare och läsare, litterära aktiviteter och god mat. Möt bland andra Anders Roslund, Bea Uusma, Pija Lindenbaum, Mikael Niemi, Martina Haag, Uje Brandelius, Marie-Louise Ekman och Jan Guillou.

Med ett brett och engagerande program välkomnar vi dig till en dag för alla typer av läsare, med den höga kvalitet som är Sigtuna Litteraturfestivals signum. Utöver samtal, föredrag och workshops kan du njuta av Sigtunas vackra miljöer, fina butiker och restauranger. Det fullständiga programmet återfinns på vår hemsida www.sigtunalitteraturfestival.se

 

 

 

 

Bokningstyp Pris Antal

Festivalpass

Festivalpasset gäller för inträde på samtliga programpunkter inom huvudprogrammet av Sigtuna Litteraturfestival den 5 maj. Festivalpasset gäller programpunkter i huvdprogrammet.

325,00 SEK

inkl. moms 25%

Tilläggsaktivitet: Språkfrukost med Sara Lövestam

Börja festivaldagen med en generös frukostbuffet på Stora Brännbo. Kl 9.30 framför Sara Lövestam en underhållande föreläsning om grammatik. Sara är prisbelönt författare och språkvetare, som även är känd som språkexpert i Nyhetsmorgon på TV 4 och domare i radioprogrammet Lantzkampen. Frukostbuffén serveras mellan 7.00-10.00. Du välja mellan upp till tio sorters nybakat ekologiskt och hembakat bröd, flera sorters ekologiska juicer och charkuterier. Dessutom har vi flera andra varma och kalla samt söta och salta alternativ framtagna för att ge dig en bra start på dagen. Tilläggsaktivitet kräver dagsbiljett för att vara giltig.

200,00 SEK

Inkluderar:

Språkfrukost på Stora Brännbo 200,00 SEK

Tilläggsaktivitet: Kafferep med Emma Hamberg

KAFFE, SJU SORTERS KAKOR OCH ETT FYRVERKERI AV CHARM Emma Hambergs serie om Rosengädda och människorna där har charmat läsare i alla åldrar. Den handlar om Tessan som har en dröm, tar steget att följa sin längtan och skapar ett nytt liv i byn Rosengädda på Kinnekulle. Välkommen till detta kafferep på Sigtuna stadshotell för att lyssna till ett samtal mellan Emma Hamberg och hennes förläggare Sofia Brattselius Thunfors om romanserien och att våga följa sina drömmar, söka sitt ursprung och att äntligen hitta hem. I programpunkten ingår ett klassiskt kafferep med sju sorters kakor på Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5*stjärniga hotell. Tilläggsaktivitet kräver dagsbiljett för att vara giltig.

200,00 SEK

Inkluderar:

Kafferep med Emma Hamberg 200,00 SEK

Tilläggsaktivitet: Bokfrukost med Amelia Adamo

Mitt liv som bokläsare – från Cherry Ames i bokbussen till Kazuo Ishiguro Frukost med Amelia Adamo som pratar om att hitta till läsningen och att som läsare leta sig vidare genom livet. Frukost med Amelia Adamo som pratar om att hitta till läsningen och att som läsare leta sig vidare genom livet. Amelia Adamo är skapare av livsstilstidningar riktade till kvinnor, Amelia, Tara och M Magasin. Idag är hon senior tidningskonsult. Hon är också föreläsare, bokläsare och opinionsbildare med fokus på kvinnors liv, villkor och drömmar. I programpunkten ingår frukost. Tilläggsaktivitet kräver dagsbiljett för att vara giltig.

200,00 SEK

Inkluderar:

Frukost med Amelia Adamo 200,00 SEK

Alla priser inklusive moms

Dela