Säkerhetsskyddad upphandling

Säkerhetsskyddad upphandling

Fredag, 12 mars 2021 klockan 09:00

Webbinarium

Är du SBSC-certifierad och intresserad av att lära dig mer om säkerhetsskyddad upphandling och få insikter kring hur du kan stärka din affär?

Vi är glada att i samarbete med Stavenow advokatbyrå erbjuda våra certifierade kunder ett givande webbinarium med fokus på säkerhetsskydd, säkerhetsskyddad upphandling och certifiering.

Varför erbjuder vi er detta?

Den 1 april 2019 trädde en ny säkerhetsskyddslagstiftning i kraft och med det har Sverige fått en modern och omfattande lag som även gäller för upphandlingar där det förekommer säkerhetsskyddade uppgifter. Den nya lagstiftningen innehåller många nyheter och behovet av säkerhetsskydd ökar, så även antalet säkerhetsskyddade upphandlingar.

Vi tror att en ökad kunskap om säkerhetsskyddade upphandlingar kommer ge dig som certifierad leverantör ett försprång vilket i förlängningen resulterar i ett tryggare samhälle.

Syfte med webbinariet

Syftet med detta webbinarium är att du som är SBSC-certifierad ska få kännedom om vad som kan ge dig störst fördelar i säkerhetsskyddade upphandlingar. Efter webbinariet tar du med dig värdefulla kunskaper om vad säkerhetsskydd innebär, vad en säkerhetsskyddad upphandling är och hur din certifiering kan användas för att nå framgång i en säkerhetsskyddad upphandling.

Vårt mål är att du vid webbinariets slut har fått nya insikter som krävs för att:

  • Nå framgång i fler upphandlingar tack vare att du är certifierad.
  • Påverka kommande upphandlingar på rätt sätt.
  • Få längre avtal och ökad lönsamhet i din affär med offentlig sektor.

Du kommer lära dig:

  • Vilken nytta ditt företag har av certifiering.
  • Hur en säkerhetsskyddad upphandling går till.
  • Hur en säkerhetsprövning utförs.

Ledare

Webbinariet leds av Max Thimmig och Christoffer Stavenow som har skrivit boken Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik.

Stavenow advokatbyrå är specialister på offentlig upphandling och är mycket erfarna inom området. De har bland annat utbildat Länsstyrelsen, en av tillsynsmyndigheterna när det kommer till säkerhetsskydd, i säkerhetsskyddad upphandling. Christoffer Stavenow är advokat och har tidigare bland annat arbetat på Nämnden för offentlig upphandling, Försvarsmaktens juridiska stab och Naturvårdsverket. Han anses vara en av Sveriges ledande advokater inom offentlig upphandling.

För vem passar informationsträffen?

Innehållet är framtaget för SBSC:s kunder och riktar sig till dig som är ansvarig för, eller kommer att ansvara för, säkerhetsskyddade upphandlingar mot offentlig sektor.

Vad behöver du?

Informationen är tillgänglig för alla kunskaps- och erfarenhetsnivåer. Ingen särskild förkunskap behövs.

För dig som vill fördjupa dig i ämnet erbjuder vi 20% rabatt på boken "Säkerhetsskyddad upphandling - juridik och praktik" när du köper den hos bokförlaget Jure (tips! ange Stavenow i sökfältet för att söka fram boken). Rabattkoden skickas separat när du anmäler dig till webbinariet.

Bokning

Välkommen med din bokning. Webbinariet sker via Teams. Du kommer att få en inloggningslänk mejlad till dig i god tid innan webbinariet äger rum. Deltagandet är kostnadsfritt.

Max 2 st deltagare per företag. För att boka 2 personer gör du två separata bokningar. Detta för att inloggningslänken som skickas ut innan webbinariet ska gå till rätt adress. Kom ihåg att boka med din jobbmejl.

Sista anmälningsdag: onsdag 10 mars, 2021

Varmt välkommen!

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Antal Pris / Antal