Så har vården ställt om under Coronakrisen

Så har vården ställt om under Coronakrisen

Onsdag, 2 september 2020 klockan 12:00

Online via Zoom

Varmt välkommen till ett inspirationswebinar där vi träffar ledare i olika postioner i Region Skåne som ger sin bild av hur deras arbetssätt möjliggör framgång även under de svåraste förhållanden. Vi pratar också om vilka lärdomar vi tar med oss.

 

Datum: 2 september

Tid: 12.00-13.00

Plats: Zoom

Kostnad: 200 kr

 

Samtalet leds av Pia Anhede, konsult på Revere och styrelseledamot i Lean Forum som gästas av Lena Lundh, processledare för Framtidens Hälsosystem i Region Skåne.

 

Framtidens Hälsosystem är ett koncept beslutat av Regionstyrelse och Regionfullmäktige inom Region Skåne. Systemet har fyra utvalda insatsområden som all verksamhetsutveckling inom organisationen ska följa.

 

Vi möter även regiondirektör Alf Jönsson och hälso- och sjukvårdsdirektör Pia Lundbom, Region Skåne. De ger på olika sätt sina förklaringar av hur nuvarande situation driver på omställningen till systematiskt förbättringsarbete för en effektivare vård i hela regionen. 

 

Cancerrehabiliteringen vid Skånes Universitetssjukhus vann Svenska Leanpriset 2018 för sitt framgångsrika arbetssätt. I våras fick de frågan att ställa om en avdelning för att ta hand om covid-19-patienter.

 

Hör avdelningschef Maria Lindqvist berätta om hur deras produktionssystem hjälpte dem i omställningen och vad de tar med sig till den ordinarie verksamheten när krisen är över. Medverkar gör även Lars Almrot, ansvarig för Framtidens Hälsosystem inom Region Skåne.

 

 

 

Betalning sker med kort via Paypal och vår samarbetspartner Event K.

Länk till Zoom-mötet skickas ut strax före webinanet börjar.

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Ordinarie pris

200,00 SEK

exkl. moms 25%

200,00 SEK

exkl. moms 25%