Så byggs starka varumärken i en tid av förtroendekriser - lärdomar från internationella marknadsföringstrender

Fredag, 20 mars 2020 klockan 07:30

Uppsala Konsert och Kongress UKK, Vaksalagatan 1, UPPSALA

Det senaste året har frågor som syftesdriven marknadsföring, autencitet och krisberedskap seglat upp på kommunikatörens agenda. Konsumenter kräver mer av företag och röstar med plånboken. Tilliten minskar för viktiga samhällsinstitutioner och medborgarkommunikation är svårare – men viktigare – än någonsin. Förtroende har blivit färskvara och sanning hårdvaluta, inom alla sektorer.

Hur påverkas varumärken och organisationer av ett polariserat och snabbrörligt kommunikationslandskap? Vilka trender syns i ett internationellt perspektiv och vad kan vi som svenska kommunikatörer lära oss?
 
Hör Amanda Engström berätta mer om de senaste trenderna inom marknadsföring, inspireras av internationellt belönade case och få verktyg till att skapa trovärdig kommunikation som bidrar till verksamhetsmålen.

Amanda Engström är senior strateg på kommunikationsbyrån Prime. Hon specialiserar sig på affärsdrivande kreativ strategi och är flerfaldigt prisbelönad i svenska och internationella kommunikationstävlingar.

Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. Frukosten serveras från 07.30 och föreläsningen börjar 08.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

Varmt välkommen!

 

Villkor för avanmälan
Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Medlem

0,00 SEK

Partner medlem

0,00 SEK

Icke medlem

200,00 SEK

inkl. moms 25%

Gästkort

0,00 SEK