Rotebroloppet 100 år

Rotebroloppet 100 år

Tisdag, 1 maj 2018 klockan 11:00

Rotebroloppet 100 år, Tennisvägen 54, Sollentuna

Rotebroloppet 100 år

Loppet 2018 är nu genomfört. Vi återkommer igen nästa år med planering och bokning. Tills dess går det att beställa de populära tröjorna och vattenflaskor nedan.

Rotebro Idrottsförening fyller 100 år 2018. Vi har alltid kul, men i år ska vi slå alla rekord. Alla vi som har en passion för idrottsverksamheten i Rotebro och upplever de fantastiska värden som vår idrottsförening står för ska naturligtvis vara med!

Loppet är också öppet för alla andra som känner att springa är livet och vill ta del av vår gemenskap.

Våra värden som skapar "Rotebroandan" är:

  • Trygghet
  • Utveckling
  • Glädje 

Rotebroloppet 100 år

Den 1 maj så förvandlas området kring Gillbo Ängar i Rotebro till en stor löparfest. Under dagen kommer stora som små löpare att utmana sig själva och tävla mot andra. Tillsammans kommer vi genomföra inte ett lopp, utan tre olika sorters lopp. En stafett om 4 x 4 km för dom äldre och 4 x 1,5 km för ungdomarna. För er som vill tävla individuellt, så erbjuder vi ett ungdomslopp om 1,5 km samt ett knattelopp för dom allra minsta om 400 m.

Vi kommer låta dom yngsta börja på förmiddagen. Ungdomarna och dom vuxna startar på eftermiddagen. Allt detta kommer ske till en stor publik som peppar och hejar fram löparna. Det kommer bli en dag att minnas!

Anmälan

Anmälaningssidan stänger den 22 april 23:00.

Utlämning av startpaketen sker på plats den 1 maj. 

Mer info kommer skickas ut i mitten av april, efter ni gjort er anmälan.

Preliminära startider

Vi återkommer närmare loppet med exakta tider.

  • Utdelning nummerlappar: 09:00 - 11:00
  • Knattelpppet startar frånm ca 11:00
  • Ungdomsloppet startar från ca 11:15
  • Staffett ungdom från ca 12:00
  • Stafett vuxna från ca 13:00

Bokningsregler

Bokningen är bindande för alla deltagare och kan inte överlåtas till annan person. Betalning görs vid bokningstillfället av den som bokar. När ni anmäler ett lag till stafetten ska alla deltagare anges vid bokningen. Vid bokningen ska man uppge namn och tröjstorlek.

Kontakt

Vill ni komma i kontakt med oss som arrangerar går det bra att skicka mail till inforotebroloppet@risff.se

Singelklassen för alla motionärer (ny klass)

För alla som är 16 år och äldre, som vill springa eller gå 4 km på egen hand.

Knatteloppet

För de minsta upp till 6 år. Ta tag i mamma eller pappas hand och häng med, eller vågar ni springa helt själva loppet på 400 meter? Alla får medalj, samt dryck & frukt efter målgång.

Ungdomsloppet

Ungdomsklassen, för er som är mellan 7-12 år och vill springa 1,5 km i lätt terräng. Det kommer finnas 3 klasser att anmäla sig till. Man startar 2 st åldersgrupper åt gången. Dom 3 första i mål i varje klass får en pokal. Alla får en medalj för att ha genomfört loppet. Innan start så kommer ni få en välfylld startpåse med bland annat en funktionströja, som ni också använder under själva loppet. Väl i mål väntar ordentligt med energi.

Stafetten

Ett lag består av 4 st personer. Det kommer finnas 4 klasser att anmäla sig till. Innan start så kommer ni få en välfylld startpåse med bland annat en funktionströja, som ni också använder under själva loppet. Väl i mål väntar ordentligt med energi.

Stafett - Motionsklassen

För ungdomar 16 år och äldre samt vuxna motionärer, som tillsammans vill utmana andra kompisgäng. Distansen är 4x4 km i lätt terräng.

Stafett - Ungdomsklassen

Ungdomar mellan 10 till 15 år är välkomna att anmäla sig här. Gå ihop och utmana kompisarna! Distansen är 4x1.5km i lätt terräng.

Hitta hit

Vi ser helst att ni åker kommunalt. Åker ni med pendeltåget, så går ni av vid Rotebro station och sedan är det 10 minuter promenad genom området.

Om ni måste ta bilen, så ställ in GPS’en på adressen Tennisvägen 54, Sollentuna, så ligger loppområdet precis intill. Parkering sker längs vägarna i området, men tänk på att inte påverka de boendes åtkomst till sina fastigheter.

Övrigt

Försäkring ansvarar varje deltagare för själv.

Om för få deltagare finns i en klass, så kan den klassen slås ihop med en annan. Distanserna för de olika loppen är angivet på ett ungefär.

Storleksguide vuxen

Storleksguide ungdom

Bokningstyp Pris Antal

Tröjbeställning ungdomsstorlekar efter loppet

Beställa den populära tröjan Rotan 100 år efter loppet

120,00 SEK

Tröjbeställning vuxenstorlekar efter loppet

Tröjbeställning vuxenstorlekar efter loppet

120,00 SEK

Fullbokat

Dela