event-cover-image
Röra och Beröra Kärleksretreat

Röra och Beröra Kärleksretreat

Lördag, 20 februari 2021 klockan 10:00

Sofias kursgård, Vimmerby

Röra och beröra kärleksretreat – två dagar av kärlek för par

Relation – kommunikation – beröring

Längtar du efter mer och djupare möten med den du älskar?

Vågar du ge din käresta det han/hon längtar efter?

Behöver du/ni en nytändning i förhållandet?

Välkommen till en unik möjlighet att i en mindre grupp djupdyka in i din kärleksrelation den 20-21 feb på vår mysiga gård utanför Vimmerby. Vi är en mindre grupp så alla restriktioner hålls. 

Till vår hjälp tar vi tantriska andningstekniker, tantrisk beröring och massagetekniker och kommunikationsövningar. Alla med syfte att öppna upp och komma in under skalet på varandra. För att slappna av och njuta lite extra på kvällen blir det även ett dopp i den vedeldade badtunnan innan kvällens program!

Kursen inleds 10.00 på lördagen och avslutas vid 13 tiden på söndagen, vill ni landa i god tid går det boka rummet redan på fredagskvällen den 2 januari mot en extra avgift på 500 kr ink frukost för båda. 

Känns det utmanande göra beröringsövningar i grupp så går det öva privat på rummet.

Då jag som du säkert vet också alltid pläderar för andningens betydelse inom det tantriska mötet kommer vi även göra några enkla andningsövningar tillsammans.

Fokus under workshopen är

Närhet

Närvaro

Njutning

Kommunikation

Ni anmäler er som ett par, ni måste inte vara ett kärlekspar, men behöver våga vara intima med varandra. Samkönade par är självklart också välkomna.

Givetvis gör du bara det som du själv har ett ja till under workshopen, gränser tränar vi också på.

Investering: Kurskostnad per par 2500 kr och kost och logi 2000 kr så totalt per par 4500 ink moms. Notera fakturan kommer online via Billogram (tenderar fastna i spamfilter ibland)

En extranatt ink enkel frukost 500 kr/par allt ink moms.  

Ta med stora handdukar/lakan, ögonbindel och en sarong/motsvarande och gärna egen ekologisk doftfri cocosolja. Är du frusen av dig ta med en badrock också...

Frågor kontakta mig på 0705274940 eller info@xtas.nu

Säkra din plats snarast då denna grupp kommer vara mindre än vanligt. Då vi gör detta helt i egen regi kan vi ha flexiblare avbokningsregler (med anledning av det där viruset också…) Hela kursavgiften tillbaka minus adminavgift om du avbokar tidigare än 14 dagar före kursstart. 7 dagar före kursstart behåller vi 1000 kr. Du kan ju självklart själv sälja din plats vidare, bara jag vet till vem. Har du sjukintyg på Covid gäller de generösa avbokningsvillkoren ända in i mål! 

Sedan 2013 har jag masserat min egen variant av tantrisk massage, xtasmassage och lett workshops och grupper inom olika områden en mängd år. Grundare och utbildare på den tantriska massageträningen Body Mind Soul. Om mig läser du mer på www.xtas.nu Sofia brukar få höra att hon är bra på att hålla och skapa ett tryggt space i en grupp och hon är en tydlig ledare. 

Varmt välkommen

Sofia Cerne med partner

 

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

4500,00 SEK

4500,00 SEK

Inkluderar:

Workshop 2 personer 2500,00 SEK
2500,00 SEK
1 st
Kost och logi 2 personer 2000,00 SEK
2000,00 SEK
1 st

Möjliga tillval:

Extra natt ink frukost 500,00 SEK
500,00 SEK

Dela