Röra och beröra

Söndag, 30 augusti 2020 klockan 11:00

Sofias lokal, Erstag , stockholm

Våga Röra och Beröra – tantramassage på svenska

En dag i upplevelser marinerade i oxytocin och dopamin!
Längtar du efter mer och djupare möten med den du älskar?
Vågar du ge din käresta det han/hon längtar efter?
Behöver du/ni en nytändning i förhållandet?
Eller vill du helt enkelt lära dig enkla tantramassageövningar?

Hur kan du lyssna till dina behov och ge dig själv vad du behöver… Vet du vad du behöver?
Välkommen till en unik möjlighet att i en mindre grupp lära dig några enkla massagetekniker för hur du och din partner kan komma ännu närmare varandra och börja känna mer.

Jag kallar min massageteknik Xtasmassage, vilket är inspirerad av tantrisk massage, andra kallar det intimmassage, eller yoni/lingammassage. Syftet med massagen är att få kroppen så avslappnad att den vågar börja känna flödet och energin som finns i kroppen.

Då jag som du säkert vet också alltid pläderar för andningens betydelse inom det tantriska mötet kommer vi även göra några enkla tantriskaandningsövningar tillsammans. Du har väl hört talas om andningsorgasmer?

En massagebehandling syftar till att skapa förutsättningar för ett mer tantriskt sexliv… Många renläriga tantriker har mediterat och jobbat med sig själva och sin kropp i mååååånga år…. För mig och många med mig handlar tantra mer om magi och möte än om sex. Detta är en start i alla fall till något djupare och större.

Fokus under workshopen kommer vara närvarande, intimitet och närhet som förhoppningsvis även leder till njutning. Givetvis gör du bara det som du själv har ett ja till under workshopen. Intimitet handlar mycket om gränser så vi tränar på hitta vårt ja och nej.

Praktiska saker:
Du anmäler dig som ett par, ni måste inte vara ett kärlekspar, men ni behöver våga vara intima med varandra. Samkönade par är självklart också välkomna. Använd denna sida eller info@xtas.nu

Har du frågor - bara hör av dig!

Investering: 2000 kr ink moms per par (earlybird fram till 31 juli). Betalas mot faktura före kursstart som kommer online via Billogram. Därefter 2200 kr ink moms.

Fika och frukt serveras, behöver ni äta lunchmat så finns flera ställen nära lokalen. Vi behöver alla gå ut en stund mitt på dagen för ett brejk.
Ta med stora handdukar/lakan och en sarong/motsvarande och gärna egen ekologisk doftfri cocosolja

Hoppas vi ses!
Välkommen

Om Sofia Cerne:
Tantra har hon ägnat sig åt och utbildat sig inom sedan 2008 och hon har lång erfarenhet inom området. Massagen har hon gett professionellt sedan 2012, med över 1000 behandlingar i bagaget. Hon coachar och peppar individer att våga leka mer tantriskt inom de mer mörkare sidorna av sexualiteten.
I alla sina företag och jobb de senaste 20 åren har hon alltid lett workshops och jobbar med människor, hon är en van gruppledare, läs mer på www.xtas.nu
Sagt om Sofia
”Hon är jättebra på att hålla space och skapa en bra gruppkänsla” Kursdeltagare Polarityplay
"Kunnig och flexibel kursledare..." sagt av deltagare Tantrickink

"Det funkade bra vara med som transpar på kursen" Deltagare i Röra o beröra

"Bra kurs, gillar hennes vardagliga jordade syn på tantra" Deltagare Röra o beröra

"Jag tar med mig andningen in i vardagen" Deltagare Röra o beröra
"Uppskattar den kunnighet med varmed vår kursledare varsamt men ändå rakt lett oss fram."
"Överträffade mina högt ställda förväntningar. Starka, intensiva möten varvat med en inre energigivande resa under trygg och kompetent vägledning."
Sofia är helt öppen med vad hon gör och har lagt upp en del filmer på den egna Youtubekanalen https://youtu.be/MyeDmBeDwlk

 

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Parbiljett normal

2200,00 SEK

inkl. moms 25%

2200,00 SEK

inkl. moms 25%

Dela