Riksarkivets konferens för offentlig informations- hantering 2019

Riksarkivets konferens för offentlig informations- hantering 2019

Torsdag, 24 oktober 2019 klockan 08:30

Bonnier Conference Center, Torsgatan 21, Stockholm

 

Riksarkivets årliga konferens för offentlig informationshantering behandlar aktuella frågor om arkivverksamhet i offentlig sektor. Konferensen riktar sig främst till statliga myndigheter, men andra deltagare är också varmt välkomna.

Konferens har temat Arkiven och framtiden. Programmet blickar in i framtidens arkivverksamhet hos såväl arkivbildare som arkivmyndighet mot bakgrund av pågående arkivutredning. Vi diskuterar styrning av arkivverksamhet och erbjuder fördjupning om pågående arbete vid Riksarkivet. Dessutom bjuder vi in externa talare för att berika och fördjupa programmet.

Vi vill att konferensen ska vara ett tillfälle för möten och samtal mellan Riksarkivets olika funktioner och de myndigheter som vi samverkar med. Därför ger vi i år fler möjligheter för konferensdeltagare och Riksarkivets medarbetare att diskutera framtidsfrågor, möjligheter och utmaningar inom arkivsektorn.

Konferensen genomförs i samarbete med FAIs höstkonferens och i samma lokaler. Datumet är den 24:e oktober, dagen efter FAI-konferensen.


Tid

Torsdagen den 24 oktober kl 09.00, med tid för registrering och kaffe från kl 08.30.

Pris

2 900 kronor exklusive moms. För- och eftermiddagskaffe samt lunch ingår.

Anmälan

Senast den 10 oktober 2019. Anmälningar tas enbart emot genom verktyget nedan.
Det går också att avgiftsfritt avanmäla sig fram till och med den 10 oktober, efter det faktureras hela avgiften. Avanmälan sker via mail till framjande@riksarkivet.se

Frågor

Frågor om konferensen kan ställas till framjande@riksarkivet.se

Mer information om konferensen finns på riksarkivet.se/kurser-och-konferenser

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Anmälan till konferens

2900,00 SEK

exkl. moms 25%

Dela