Pizzakryssning – för välgörande ändamål! 👍

Pizzakryssning – för välgörande ändamål! 👍

Rederi Mälarstaden, Färjkajen 1, Västerås

Bra pris på Pizzakryssning!

Succén från Holland når Västerås och Mälaren när Rederi Mälarstaden tar pizzatraditionen ombord på charmiga M/S Tor

Välkommen ombord för en pizzakryssning, en av årets nyheter hos Rederi Mälarstaden! Du gör "ditt” eget val och under tiden du njuter av din frasiga pizza, har du den underbara Mälarnaturen direkt utanför fönstret. Dryck köper du till ombord, där det förutom fullständiga rättigheter även bjuds trubadur som gör din pizzakryssning till en "EXTRA ALLT"-upplevelse!

Dagar: Fredagar
Tider:19.30 – 22.30


Lite praktiskt: Begränsat antal platser. Rederi Mälarstaden skänker 10 Pizzakryssningar för 2 personer värda 760:- som vi säljer för endast 650:-. (380:-/pp) Dessutom går alla pengarna oavkortat till den lokala barncancerföreningen Junos Kamp. Du bokar och betalar nu via länken nedan och får sedan ett värdebevis med instruktioner skickat till dig inom c:a 1 vecka. Därefter bokar du själv den dag som passar er bäst via Rederiets hemsida. 

Lite mer praktiskt: Då 100% av pengarna går oavkortat till välgörenhet kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning. 

Om betalningsmottagaren: Junos Kamp är en lokal ideell förening som stöttar barn med cancer eller andra svåra sjukdomar och deras familjer. Syftet är att stödja familjerna när livet är som tyngst, men också att förgylla tillvaron för sjuka barn och deras syskon och föräldrar.

 

Bra-aw är Företagsvolontärernas aktiviteter där alla pengar oavkortat går till olika idéella lokala organisationer som arbetar för att göra livet lite bättre för oss Västeråsare.  

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Pizza kyssning

650,00 SEK

Dela