Peptalk i pandemin! 17/3

Peptalk i pandemin! 17/3

Onsdag, 17 mars 2021 klockan 15:00

För arbetsgrupper och individer, Online via Zoom

Vi behöver orka ett tag till! Vaccin-euforin dröjer ett tag. Friheten är ännu inte här. Restriktioner kommer och går. Nu gäller det att vi som individer, organisationer och samhälle fortsätter att både skapa värde och att ta hand om varandra.

Välkommen till ett peptalk som inte duckar för varken tyngd, tristess eller vanmakt – men som ändå ger energi att både härda ut och känna glädje i kaoset.

Det blir ett intensivt peptalk om att gå i varandras skor och vara nyfikna. En injektion till dig som privatperson eller till er som arbetsgrupp som vill se till att cirkulera energin i samhället snarare än att cirkulera viruset.

Innehållet blir ett koncentrat av det jag pratat om under mina många föreläsningar för allehanda organisationer under hösten och vintern. Jag kommer att prata om vikten av att ha ett beginners mind, att hantera osäkerhet och om att sätta fötterna i andra människors skor. Jag varvar givetvis med iakttagelser av läget just nu och jag kastar in en och annan humoristisk reflektion.

Nu kör vi!

Heja!

Klas

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

100,00 SEK

exkl. moms 25%

100,00 SEK

exkl. moms 25%
Pris per biljett:
100 kr exkl moms
125 kr inkl moms

Varje deltagare som du registrerar får automatiskt en bokningsbekräftelse till sin e-postadress, där det framgår hur de ska ansluta till peptalket.

Tips! Kolla skräpmappen eller undermappar om ni inte hittar bokningsbekräftelsen.

ÄR NI EN MYCKET STOR GRUPP?
Vi kan hjälpa till med att förenkla hanteringen kring t ex registreringen.
Mejla kundservice@klashallberg.se