PengVins Användarkonferens 2019

PengVins Användarkonferens 2019

Torsdag, 7 februari 2019 klockan 08:30

Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen 36, Göteborg

Varmt välkommen till PengVins användarkonferens 2019 som kommer att vara på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg.  Enligt önskemål har vi valt att i år starta programmet redan kl. 08.30

Användarkonferensen är på två dagar. Under dag ett presenterar vi nyheter och ett antal områden vi vill belysa lite mer. Dag två är en extradag då vi erbjuder utbildningar och fördjupningar i ett antal aktuella områden, till ett rabatterat pris.

Efter dagens intressanta arbetspass finns tid för mingel och utbyte av information med kollegor i branschen. Vi njuter av en festkväll med Filmtema och kvällen bjuder på överraskningar och underhållning.

Varmt välkommen!
Mikael Bohlin

Pris konferens:

Användarkonferens: 3 495:-/person (en deltagare/företag går fritt)
Utbildningar: 1 995:-/person och kurs
Mingellunch och fika ingår i utbildningen.
(Priser exkl moms)

Anmälan till användarkonferens och utbildning skall vara oss tillhanda senast 10 december. Anmälan är bindande och ej återbetalningsbar.

Ladda ner inbjudan som PDF

 

Bokningstyp Pris Antal

PengVins användarkonferens 2019

8.30 Anmälan, registrering och fika, 19.00 Mingel, 20.00 3-rätters festmåltid. En deltagare/företag går fritt, dras av på fakturan. Anmälan är bindande och ej återbetalningsbar.

3495,00 SEK

exkl. moms 25%

Kurs 1, Smarta finesser, tips & tricks och vinsten med bra rutiner, kl 8.30-12.00

Kursledare: Annelie Thörnqvist. För att kunna nyttja de smarta finesserna i PengVin krävs att informationen i PengVin är korrekt och att den uppdateras efter hand. Detta uppnår ni med bra rutiner, som inte är så komplicerat att sätta upp som många kanske tror. När de väl är på plats kan ni utnyttja de smarta finesserna som ger er möjlighet till extra service och kvalitet till era kunder. Detta kommer vi visa plus lite extra tips & tricks, som ni kanske inte känner till. Kursen går för tredje året i rad och har varit mycket uppskattad. Vi rekommenderar denna kursen för alla som använder PengVin.

1995,00 SEK

exkl. moms 25%

Kurs 2, Fenix - nyheter, kl 13.00-16.00

Kursledare: Carl Gustav Sturesson. Kursen är för er som arbetat med Fenix sedan tidigare. Vi går igenom: - Integrationen mellan Fenix och Pengvin (bilder och kodplan). - Automatisering av fördelningar och periodiseringar. - Avancerade bokföringsordrar i Excel för att boka upp t.ex. bonusar och provisioner. - Inventarier och anläggningar spara tid och få kontroll. - Rapportering i Fenix till Excel. - Kvalitetssäkra administrationen med bra rutinbeskrivningar. Det finns även plats för egna frågor.

1995,00 SEK

exkl. moms 25%

Kurs 3, Digitalisering med EDI, kl 8.30-12.00

Kursledare: Tomas Wahlén och Lena Magnberg. EDI, Electronic Data Interchange, är elektroniska meddelanden som skickas mellan två företags affärssystem. Exempel är prislistor, beställningar, ordererkännande, leveransaviseringar och fakturor (kund och leverantör). Att få automatiserade affärsprocesser innebär ett förenklat arbetssätt, något som sparar arbetstid och ledtid både för köpare och säljare, och ökad kvalitet, eftersom vi minskar den manuella handpåläggningen. Vi går igenom vilka möjligheter som finns i PengVin för EDI och vi kommer även informera om PEPPOL, som är en global infrastruktur för digital affärskommunikation mellan företag, och hur det kommer påverka er framöver.

1995,00 SEK

exkl. moms 25%

Kurs 4, Q-klienten PengVin, kl 13.00-16.00

Kursledare: Hans Tholerus. Q är den nya klienten i PengVin. Ett nytt gränssnitt innebär nya möjligheter. Under detta pass få ni se de nya dialogerna och lära er hur ni kan arbeta med dem på bästa sätt.

1995,00 SEK

exkl. moms 25%

Enkelrum inkl frukost ons-torsdag

1495:-/person, rum och natt. Anmälan är bindande och ej återbetalningsbar.

1495,00 SEK

exkl. moms 12%

Dubbelrum inkl frukost ons-torsdag

865:-/person, del i dubbelrum och natt. Anmälan är bindande och ej återbetalningsbar.

865,00 SEK

exkl. moms 12%

Enkelrum inkl frukost tors-fredag

1495:-/person, rum och natt. Anmälan är bindande och ej återbetalningsbar.

1495,00 SEK

exkl. moms 12%

Dubbelrum inkl frukost tors-fredag

865:-/person, del i dubbelrum och natt. Anmälan är bindande och ej återbetalningsbar.

865,00 SEK

exkl. moms 12%

Alla priser exklusive moms