Paket: Kon i landskapet & Konflikten som motor eller bromskloss

Paket: Kon i landskapet & Konflikten som motor eller bromskloss

Onsdag, 19 maj 2021 klockan 10:00

Webbinarium, länk sänds ut till deltagare via mejl

Välkommen till denna paketanmälan till de två webbinarierna Kon i landskapet samt Konflikten som motor eller bromskloss.
Du anmäler dig genom att fylla i rutan längst ner på den här sidan. Sista anmälningsdag för paketet är den 21 april 2021.
 
Kon i landskapet
Kornas närvaro i landskapet har betydlese för det biologiska kulturarvet, för ekologiska system, för människors trivsel och för det unika landskapets attraktionskraft. Många aktörer har intresse av att det finns kor i landskapet. Samtidigt fungerar de ekonomiska strukturerna och den arbetsfördelning som hittills gjort detta möjligt allt sämre. I detta webbinarium diskuterar vi hur olika aktörer tillsammans kan skapa nya system för samverkan kring kornas närvaro i landskapet.
Konflikten som motor eller bromskloss
Att förändra är arbetsamt, både när det är något vi vill och när det är något vi inte vill. Vi ställs inför dilemman när vi ska arbeta tillsammans, vare sig det är internt mellan olika förvaltningsperspektiv, eller då vi samverkan med externa aktörer av olika slag. – Hur kan vi förstå motstånd och konflikt som en meningsfull utgångspunkt och en utvecklande väg framåt? Hur kan vi ta pedagogiska modeller till hjälp för att få syn på vad som bör vara nästa steg när konflikten känns ogenomtränglig?
 
Praktisk information
Webbinariet Kon i landskapet hålls den 19 maj 2021 kl. 10.00 till 15.00 (lunchpaus 12.00 till 13.00).
Webbinariet Konflikten som motor eller bromskloss hålls den 24 maj 2021 kl. 10.00 till 15.00 (lunchpaus 12.00 till 13.00).
Inför var och ett av webbinarierna får du ett mejl med en unik länk till det specifika webbinariet. Testa gärna tekniken innan webbinariet startar.
Paketpris för de två webbinarierna är 3 495 SEK (25% rabatt ordinarie pris).
 
Köpvillkor
Allmänna villkor för anmälan till webbinarium gäller, dvs anmälan är bindande med 14 dagars ångerrätt. Därefter kan Reflekta inte återbetala avgiften. Om du får förhinder att delta, har du möjlighet att överlåta din plats till en kollega. Kontakta oss (info@reflekta.se eller 0707-161702) så snart du kan om du inte kan delta. 
Reflekta förbehåller sig rätten att ställa in webbinariet om antalet anmälda understiger 8 personer. 
Max antal deltagare på webbinariet är 40 personer.

 

 

 

 

 

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

3495,00 SEK

exkl. moms 25%