Online Coaching Meetup - Uppgradera ert mentala operativsystem!

Online Coaching Meetup - Uppgradera ert mentala operativsystem!

Fredag, 4 december 2020 klockan 08:30

Webbinar (Zoom), Online

Konsten att jobba hjärnsmart och mentalt hållbart!


Under två års tid har entreprenören, tidigare New York-bon och numera slow-aktivisten Trine Grönlund, tillsammans med 300 ledare och medarbetare från 40 olika företag utforskat vägen till en mera hjärnsmart och mer mentalt hållbar vardag. Under detta banbrytande, EQ-baserade föredrag delar hon med sig av resultatet.

Välkomna att ta del av en spännande trendanalys och ny forskning som visar hur framtidens framgångsrika organisationer sätter människan i centrum för strategin. En unik möjlighet att höra om neuroledarskap, innovativa "people-centric" företagskulturer samt hur ledare och medarbetare själva kan leva hållbart. Trine berättar även om mentala verktyg som ger oss bättre kontroll över tempot, fokuset och återhämtningen i våra liv - otippade nya vägar till ökad produktivitet, kreativitet och välbefinnande. 


"Leadership today is about unlearning management and relearning being human"
Javier Pladevall, CEO of Audi Volkswagen, Spain.

Trine driver det egna bolaget Innergi. Labbet som arbetar med mental hållbarhet i högpresterande verksamheter. Hon har även startat mentala gym i Lund och Malmö som erbjuder styrketräning på insidan. Genom sitt arbete vill hon bidra till ett mer humant och hållbart arbetsliv…och därmed en värld med fler engagerade, glada och medvetna medmänniskor och medarbetare. En win-win-win för samhälle, näringsliv och individ. 

Moderator Lars Lagerstedt, ICF, Professional Coach, PCC

Varmt välkommen

___________________________________________________________________________

Detta webbinar arrangeras av ICF Sweden och är öppet för alla som vill lära sig mer om coaching.

Detta är det sista av våra 4 webbinarier i serien Online Coaching Meetup 2020.


 


International Coaching Federation (ICF) är den ledande globala organisationen som ägnar sig åt att främja coaching som profession genom att sätta standarder för coaching, tillhandahålla oberoende certifieringsprogam samt bygga ett världsomspännande nätverk för utbildade coacher.

Bokningstyp Antal Pris / Antal

Dela