Nycklar till frihet - Göteborg extra extratillfälle!

Nycklar till frihet - Göteborg extra extratillfälle!

Måndag, 6 maj 2019 klockan 18:30

Draken, Heurlins Plats 15, Göteborg

Fullbokat! Nytt tillfälle i höst kommer snart släppas. Håll utkik!

Plötsligt händer det. Björn Natthiko åker för första gången någonsin på riksturné. 


Turnétemat är Nycklar till frihet. Vad hjälper oss att leva ett friare liv? Hur kan vi resa genom vårt eget liv med lättare bagage? Vad stärker vår tillit, vår intuitiva sida och vår känsla av samhörighet? Hur står vi stadigare i tillvarons oundvikliga stormar? Hur gör vi för att livet skall kännas mer som en öppen hand, och mindre som en knuten näve?

Efter 16 år som buddhistmunk i både öst och väst, sitter Björn Natthiko på en veritabel skattkista av berättelser och perspektiv kring vad som verkligen är viktigt. Räkna med gott om igenkännande magskratt när han delar vad som funkat, och vad som inte funkat, för honom. 

Det här är inget föredrag. Ingen föreläsning. Ingen föreställning. Det är på riktigt. Utan manus. Ingen kväll blir den andra helt lik. Har du lyssnat på Björn förut, kommer du ändå höra mycket du aldrig hört innan.

Så ring farmor. Messa din barndomsvän. Bjud med dina tonåringar. Överraska Tinder-dejten.
Be chefen att bjuda din arbetsgrupp. Skicka en försoningens röksignal till ditt ex. Rigga en syskonkväll. Och bara kom!



GRUPPRABATT! Vid gruppbokning (minst 8 biljetter i en och samma bokning) erhåller ni 100 kr rabatt/biljett. Ange då koden GRUPP när du bokar. 

FÖRETAG! Vill ni boka som företag gäller ordinarie pris (495 kr) + moms 25%. Önskar ni få biljetterna på faktura är ni välkomna att maila in beställningen och era fakturauppgifter  till caroline@banklersbyra.se.

 

Turnéproducent och försäljningsansvarig är Banklers Byrå AB. Vid frågor kring ditt biljettköp eller liknande är du varmt välkommen att maila till hej@banklersbyra.se. 

Bokningstyp Pris Antal

Ordinarie pris

495,00 SEK

inkl. moms 25%

Under 25 år eller över 65 år

395,00 SEK

inkl. moms 25%

Alla priser inklusive moms

Fullbokat

Dela