Nycklar till frihet - Göteborg 7

Nycklar till frihet - Göteborg 7

Torsdag, 27 februari 2020 klockan 18:30

Draken, Heurlins plats 15, Göteborg


Fullbokat! Men varmt välkomna den 20 februari istället - klicka här! 


Efter sex (!) fullsatta Draken kör vi nu ytterligare ett tillfälle. Vad är det egentligen 4200 göteborgare köpt biljett till? Kom med så får du se! :)


Turnétemat är Nycklar till frihet. Vad hjälper oss att leva ett friare liv? Hur kan vi resa genom vårt eget liv med lättare bagage? Vad stärker vår tillit, vår intuitiva sida och vår känsla av samhörighet? Hur står vi stadigare i tillvarons oundvikliga stormar? Hur gör vi för att livet skall kännas mer som en öppen hand, och mindre som en knuten näve?

Efter 16 år som buddhistmunk i både öst och väst, sitter Björn Natthiko på en veritabel skattkista av berättelser och perspektiv kring vad som verkligen är viktigt. Räkna med gott om igenkännande magskratt när han delar vad som funkat, och vad som inte funkat, för honom. 

Det här är inget föredrag. Ingen föreläsning. Det är på riktigt. Skratt och gråt. Färdkost för själ och hjärta. Ingen kväll blir den andra helt lik. Har du lyssnat på Björn förut, kommer du ändå höra mycket du aldrig hört innan.

Så ring farmor. Messa din barndomsvän. Bjud med dina tonåringar. Överraska Tinder-dejten.
Be chefen att bjuda din arbetsgrupp. Skicka en försoningens röksignal till ditt ex. Rigga en syskonkväll. Och bara kom!

 

BRA ATT VETA:
- När du bokat dina biljetter; stäng inte ner sidan för snabbt, utan se till att du laddar hem PDF-biljetterna i länken och spara ner dem. Du ska även få bekräftelse/biljetter automatiskt till din mail, men ibland kan de hamna i skräpposten eller studsa pga att de uppfattas som spam.
- Om du har Swish rekommenderar vi varmt det som betalmetod, det underlättar mycket för oss.
- Platserna är onumrerade, så det gör inget om du och ditt sällskap bokar var och en för sig. GRUPPRABATT! Vid gruppbokning (minst 8 biljetter i en och samma bokning) erhåller ni 100 kr rabatt/biljett. Ange då koden GRUPP när du bokar. 

FÖRETAG! Vill ni boka som företag och betala via faktura gäller alltid ordinarie pris (495 kr) + moms 25%. Önskas detta är ni välkomna att maila in beställningen och era fakturauppgifter till caroline@banklersbyra.se.

 

Turnéproducent och försäljningsansvarig är Banklers Byrå AB. Vid frågor kring ditt biljettköp eller liknande är du varmt välkommen att maila till ewa@banklersbyra.se. 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Ordinarie pris

495,00 SEK

inkl. moms 25%

Under 25 år eller över 65 år

395,00 SEK

inkl. moms 25%
Fullbokat

Dela