Näringslivsfokus

Fredag, 2 oktober 2020 klockan 07:30

Inredia, Brovägen 26, Tibro

Välkomna till näringslivsfokus, ett forum för dig som är aktiv i Tibros näringsliv. För den som vill inspireras och knyta kontakter. Den här gången live på Inredia!

Spänn bågen lite till

Var inte rädd. Det omöjliga är möjligt. I alla fall om man får tro konstnären, entreprenören och innovatören Mikael Genberg. 

Mikael tar avstamp i världens både framgångsrika och misslyckade monument för en resa i en egen häpnadsväckande berg och dalbana mot extraodinära mål. Med en sällan skådad energi och utstrålning på scenen sprider Mikael både skratt och insikt med en inspirerande eftersmak av djävlaranamma! 

Vi kör live!

Vi ställer om från digital föreläsning till live på Inredia. Ta chansen att få en av de 40 platser som finns, mingla med andra inom näringslivet och få massvis med inspiration från Mikael direkt från scenen. 

Det kommer att serveras frukost från 07:30 på kreativa ytan, buffén kommer att corona-säkras och vi litar på att ni som deltar håller avstånd till varandra. Sedan drar programmet igång 08:00 i Tibrosalen där det kommer att finnas 40 tillgängliga platser.

Bokningstyp Antal Pris / Antal

Deltagare

Dela