När är patent viktiga?

När är patent viktiga?

Tisdag, 9 april 2019 klockan 08:00

IPQ, Vasagatan 11, vån 11 , Stockholm

 

Förstör inte din affärsplan - för vissa saker finns ett bäst-före-datum!

Som entreprenör eller ledare i ett växande företag har man tusentals saker att tänka på. I fokus ligger försäljning, marknadsföring, finansiering, och produktutveckling. Kort sagt - Allting. Patent och IP-frågor är vanligtvis inte högst på listan, och det är inte nödvändigtvis ett problem, snarare ett tecken på att vid olika tillfällen i ett företags utveckling finns det olika fokus. I början av resan handlar det om kassaflöde, överlevnad och om kortsiktiga resultat. Däremot kommer frågan om vilka tillgångar ditt företag har att bli en viktig fråga i det skede då du ska söka externt kapital eller påvisa ett värde på din produkt och verksamhet för aktieägare.


Den 9/4, samlar IPQ ett antal företag för att diskutera dessa frågor, så om du eller ditt företag vill vara med kan ni anmäla er till vårt seminarium på länken nedan.
Du får då svar på: När och varför patent är viktiga och hur du får effekt med tillgängliga resurser. Du får även svar på vad du kan göra som alternativ till att patentera.

 

DETTA FÅR DU:

  • Lista på prioriterade åtgärder, punkter till företagets road-map, andra företagares erfarenheter med bra och mindre bra upplevelser.
  • Anledning för dig att komma: Du som sitter med affärskritiska frågor, funderingar kring IP och patent, dina patents vara eller icke vara samt omvärldens patentmyter kommer att få mer beslutskraft och dina frågor besvarade.

 

Datum: Tisdag 9/4

Tid: Frukost serveras från 08:00. Seminarium mellan 08:30 - 09:30

Adress: Vasagatan 11, vån 11

Föreläsare: Michael Kitzler & Malin Keijser Bergöö, båda patentingenjörer på IPQ

 

Kom och bli berikad av hur IPQ och våra kunder, samt hur andra seminariedeltagare, jobbar med dessa frågor!

Varmt välkommen!

Bokningstyp Antal

Frukostseminarium (tis 9/4)

Ange antalet deltagare till höger (+/-)
Kostnadsfritt

Dela