Mountainbike

Mountainbike

Måndag, 13 maj 2019 klockan 17:00

Aktivt uteliv, Fältmätargatan 7, Västerås

Grundkurs i Mountainbike

Om du är sugen på att testa mountainbike, men saknar cykel och inte heller vet var de finaste stigarna finns, så är denna grundkurs i MTB något för dig. Kursen är en bra introduktion till mountainbike för dig som funderar eller tänker ställa upp på Cykelvasan.

Du får låna cykel och hjälm av Aktivt uteliv. Har du en egen MTB och hjälm och vill haka på med din cykel, går det också bra.

Duktiga instruktörer guidar och coachar er under hela passet.
Vi cyklar en rolig och lättcyklad runda och övar på att cykla i teräng.

Läs gärna mer kika på Aktivt utelivs hemsida.

Vi samlas 17:00 i Aktivt utelivs butik på Fältmätargatan 7 för en teoretisk genomgång. Sedan ger vi oss ut och cyklar på Badelundaåsen. Den totala cykeldistansen är 14 kilometer och
vi är klara ca 19:00.

Varmt välkomna!

Biljettintäkten går oavkortat till Schysst Framtid där VSK bandys spelare besöker Västerås skolor och pratar om kamratskap, mobbning och doping för ge våra elever en bättre självkänsla.

Meddela oss gärna om du/ni bokat men inte kan gå. Då pengarna går oavkortat till välgörenhet kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning. Dock kan vi fylla på från eventuell väntelista.


Bra-aw är Företagsvolontärernas aktiviteter där alla pengar oavkortat går till olika idéella lokala organisationer som arbetar för att göra livet lite bättre för oss västeråsare.  

Bokningstyp Pris Antal

Mountainbike, lån av MTB + hjälm

500,00 SEK

Mountainbike, med egen MTB + hjälm

450,00 SEK

Dela