event-cover-image
Mike Dunn Shooting Camp

Mike Dunn Shooting Camp

Nacka Sporthall, Griffelvägen 11, Nacka, Nacka

Utveckla ditt skott och lär dig metoder för att ta ditt spel till nästa nivå med Mike Dunn.

Huvudinstruktörer är Mike Dunn som flygs in från Philadelphia samt Patrik ”Drillo” Johansen. Mike är professionell skott-coach som använder moderna metoder för att utveckla skottet. Vi kommer under campet få grunderna i hur du kan skapa ett skott som är avslappnat och är en del av det moderna spelet med att skjuta från långt avstånd. Vidare kommer du få lära dig vad som krävs för att bli en bra skytt. Det som gör Mike unik är hans sätt att lära ut på som hjälper spelare att hålla glädjen i processen att bli en bättre skytt.

Campet arrangeras tillsammans med Skuru, men är öppet för deltagare även från andra föreningar. 

Plats: Nacka Sporthall

Datum: 2+2 timmar lördag-söndag 8-9 maj

Tider:

Födda 2008 - kl 09:30 - 11:30

Födda 2006/07 - kl 13-15

Födda 2004/05 - kl 15:30-17:30

Pris: 875 kr

Medtag egen boll och vattenflaska.

Basket är bäst!

Patrik & Mike

 

OBS! Biljetter reserveras i 60 minuter, men ibland blir det fel vid bokningar så skulle biljetternas bokas upp snabbt så skriv upp på reservlistan så får ni mail så fort nya platser blir tillgängliga.

 

Frågor: Maila Patrik på info@drillo.se

Övrigt:
- Vi följer de riktlinjer som folkhälsomyndigheterna anger och skulle förutsättningarna ändras som gör att vi inte kan genomföra pass så kommer vi i första hand se på nytt datum till hösten alternativt full återbetalning.
- Nolltolerans mot sjukdom. Skulle du bli sjuk så är det full återbetalning, meddela dock info@drillo.se så att någon annan kan ta platsen. 
- Vi ser till att hålla god hygien, tvätta händer och har egna vattenflaskor.

- Vill er förening hyra in oss en vardagkväll för spelar och ledarutbildning kontakta Patrik på info@drillo.se (exempel 2 st skottpass à 75 minuter och 90 minuter coach-clinic, eller 4 skottpass à 60 min, eller ert önskemål)

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

875,00 SEK

inkl. moms 6%
Fullbokat

875,00 SEK

inkl. moms 6%
Fullbokat

875,00 SEK

inkl. moms 6%
Få kvar