Matvandring 3 mars

Matvandring 3 mars

Tisdag, 3 mars 2020 klockan 17:00

Samlingsplats meddelas senare

Matvandringar, även kallade Food Tours, en kulinarisk promenad mellan olika restauranger, är en populär företeelse i många av världens storstäder. I Sverige kan du matvandra i Stockholm, Göteborg, Malmö. Och i Västerås.

Skillnaden här i Västerås är att hela anmälningsavgiften, likt alla Bra-aw’s aktiviteter, går oavkortat till välgörande ändamål. I detta fall till Västerås Stadsmission.

Häng med du också! Skänk 600 kronor till välgörande ändamål och prova 5 av våra bästa restauranger under samma kväll. Dryck går att köpa till.

Vilka restauranger vi besöker skiljer sig från gång till gång, men några medverkande är: Bishop Arms, Bistro Gränden, Brasseri Stadsparken, Circus, Frank, Global living, Hattfabriken, Lobbybaren Plaza, Varda, Vardasrum och Vinoteket Lothar.

Några ordningsfrågor: Vandringen sker i centrala Västerås, den tar ca 3 timmar och vi är en grupp på ca 10 personer som går tillsammans. Vi meddelar var vi träffas och du meddelar eventuella allergier. Vi lovar försöka men kan inte garantera specialmat. Du kommer att vara mätt när vi är i mål. För att försöka få spridning på vandrare kan du bara boka för 4 personer.  Meddela oss gärna om du/ni inte kan gå. Då pengarna går direkt till välgörenhet kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning. Dock kan vi fylla på från vår eventuella väntelista.

Extra matvandringar:
Missade ni släppet eller vill boka egen grupp för matvandringar på 10personer, hör av er till amanda@foretagsvolontarerna.seBra-aw är Företagsvolontärernas aktiviteter där alla pengar oavkortat går till olika idéella lokala organisationer som arbetar för att göra livet lite bättre för oss västeråsare. 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Matvandrare

600,00 SEK

inkl. moms 0%
Fullbokat

Dela